Don't Miss

Incepeti redarea si opriti judecarea

By on iulie 3, 2019
Incepeti redarea si opriti judecarea

Acum ca sunteti in jur de 20 de minute in prima sesiune de joc ca un adult, probabil ca aveti unele indoieli cu privire la motivul pentru care faceti acest lucru. S-ar putea sa va fie teama ca cineva va va vedea. Stiu ca m-am simtit cu siguranta asa atunci cand am stat afara pe aleea noastra, cu o galeata de creta si desenam soare si floricele.

Dar asta este doar tu care te judeci pe tine insuti. Daca nu, ii inspirati pe acei oameni. Toti oamenii cu care m- am intalnit in acea zi aveau o versiuneversiune a „Oh, care arata a fi distractiv”. Cand am cumparat o carte de colorat, doamna la magazin mi-a spus ca ii este dor sa coloree si un zambet mare a aparut pe fata ei cand a auzit ca mi am cuparat creioane colorate pentru mine.

Continuati sa va jucati. Permiteti-va timp si doar va bucurati de activitatea dvs. Daca nu va distrati, scoateti lista si incercati altceva. Si continuati sa adaugati la lista in timp ce mergeti. Daca ceva ar parea distractiv, incercati. In cazul in care leaganele din parc va apeleaza numele si nu aveti cinci minute pentru a sari acum – pe lista se afla.

Si doar pentru ca vrei sa incerci ceva nu inseamna ca trebuie sa te angajezi sau sa fii bun in asta. Lasati-l pe criticul interior. In momentul de fata, lasa-l pe invatatorul vostru interior-elementar.

About Diana Sandu