Don't Miss

Hrana premium pentru pisici sau cum sa ne rasfatam prietenele in adevaratul sens al cuvantului

By on iunie 23, 2016
pisica

Pentru unii simple animale de companie, pentru majoritatea dintre noi cele mai bune prietene, cam asa pot fi caracterizate pisicile. Nu putem indrazni sa afirmam ca o pisicuta joaca un anumit rol in vietile noastre, cert este ca peste 90% dintre familiile din Romania detin cel putin o felina in locuintele lor. Prieteni de nadejde in multe situatii de cumpana, pisicile merita un rasfat aparte iar cel mai bun mod de a face asta este cumpararea unei hrane care sa le ofere toate resursele pentru o zi plina de activitati.

Desigur, putini dintre pasionatii de pisicute pun pret pe hrana pe care felinele lor o consuma in mod regulat, insa specialistii ne recomanda sa aprofundam acest domeniu in vederea unei documentari corespunzatoare sau sa lasam totul pe mana unor profesionisti. Consultanta in vederea alegerii hranei pentru pisici este un serviciu care, cel putin pe plan local, nu a luat amploare, drept pentru care veti fi nevoiti sa alegeti produsele chiar voi. Cititi cu atentie recomandarile altor iubitori ai pisicilor, asigurati-va ca produsele vizate contin cantitati adecvate din cele necesare si achizitionati hrana pentru pisici doar din magazinele de specialitate.

Recomandarea noastra se indreapta catre magazinele online, solutii comerciale disponibile pe internet care pun la dispozitia tuturor iubitorilor de pisicute numeroase accesorii, jucarii, locuri de joaca sau de odihna, unitati de transport si nu in ultimul rand hrana, produse din segmentul premium care vin la pachet cu un pret de producator. Avantajele sunt evidente, atat la nivelul flexibilitatii de achizitie cat mai ales in cazul preturilor, toate produsele situate in categoria hrana pentru pisici dispunand de tarife care va ajuta sa ii oferiti micutei voastre o atentie desavarsita cu un buget minim.

Recomandarile magazinelor in materie de hrana

Aceste magazin online se catalogheaza a fi complete, capabile oricand sa va surprinda cu stocuri masive de produse de mai multe tipuri. Exista posibilitatea de a achizitiona toate produsele dintr-un singur loc, acest magazin online livrand in mod gratuit comenzile care depasesc suma de 299 de lei. Suplimente, vitamine si hrana umeda sau uscata, sunt categorii de produse pe care le puteti accesa in orice moment.

Conserva Peste Le Chat: 400g – Special creata pentru pisicute, conserva inglobeaza bucati de peste preparat intr-o maniera 100% ecologica, ingredientele nutritive fiind prezente intr-o cantitate optima pentru ca micuta voastra felina sa aiba o crestere armonioasa. Hrana este umeda si este ambalata intr-o conserva metalica tocmai pentru a pastra intr-o stare perfecta toate ingredientele folosite de producator.

Hrana pentru pisici Vip Economy Pack: 10kg – Achizitionand hrana pentru pisici in cantitati mai ridicate, este evident faptul ca veti beneficia de preturi mult mai avantajoase. In cazul de fata, sacul de hrana dedicata pisicilor este disponibil in numai putin de trei variante: peste, pasare si vita, fiecare dintre ele fiind realizat in conformitate cu legile aflate in vigoare. Incadram acest produs in categoria premium prim prisma calitatii sale, hrana uscata cu un continut ridicat de carne avand numerosi nutrienti meniti sa ajute pisicuta voastra sa creasca intr-un mod sanatos.

Multivitamine pentru pisici – Unul dintre cele mai apreciate si mai bine vandute suplimente pentru pisici, el poate fi administrat la fel de bine cainilor, continutul ridicat de multivitamine cu calciu ajutand la cresterea armonioasa a prietenilor vostri. Se foloseste indeosebi in perioada de crestere a pisicilor cat si dupa, acest supliment administrat in mod corespunzator ajutand la indeplinirea dozei zilnice recomandate de calciu si magneziu.

About Diana Sandu