Don't Miss

Hotelul Tomis din Mamaia, un loc excelent pentru cazarea pe litoralul romanesc!

By on iulie 13, 2014

Ai scapat de iarna si deja iti faci planurile pentru urmatorul concediu? Ai ales ca destinatie litoralul romanesc? Ei bine, iti oferim inca un pont de cazare care poate sa te ajute in luarea celei mai bune decizii! Dupa ce v-am prezentat in detaliu facilitatile a altor doua hoteluri: Hotel Majestic si Hotel Aurora, ambele din statiunea Mamaia, astazi a venit vremea sa va oferim o a treia varianta de cazare pe litoralul romanesc: Hotel Tomis Mamaia, un hotel de 3 stele aflat la aproximativ 100 de metrii de plaja si cu o excelenta vedere spre lacul Mamaia. Administratia hotelului ne ofera una dintre cele mai accesibile vacante de 1 mai pe litoral, conditiile de 3 stele reusind sa satisfaca orice doleante ale turistilor, cu doua nopti de cazare la pretul de numai 180 de lei (camera dubla cu mic dejun inclus). Mai mult de atat, in perioada acestei veri puteti sa beneficiati de oferte de cazare extrem de accesibile: 5 nopti de cazare incepand de la 280 de lei sau 7 nopti de cazare pentru numai 392 de lei (preturile variaza in functie de perioada in care optati pentrucazare, mai multe detalii puteti urmarii pe site-ul agentiilor de turism unde sunt prezentate ofertele de cazare pentru hotelul Tomis Mamaia).

Hotel Tomis Mamaia este unul dintre locurile preferate de turistii care aleg litoralul romanesc ca loc de vacanta, atat pe perioada verii cat si in celelalte perioade ale anului. Renovat si reutilat la finele anului 2005, Tomis Mamaia este unul dintre cele mai bune locuri de cazare care ofera un excelent raport calitate/pret. In afara facilitatilor generale, hotelul Tomis din statiunea Mamaia oferta turistilor beach-baruri, umbrele si sezlonguri precum si posibilitatea de a servii micul dejun sau celelalte mese intr-un restaurant cochet si primitor.

Hotelul Tomis Mamaia dispune de 173 de camere duble, 13 camere triple, excelente pentru cei care prefera vacantele in familie dar si pentru grupuri, cat si 2 apartamente mobilate modern! Printre alte facilitati, Tomis Mamaia dispune de internet wireless, atat in camere cat si pe holuri sau saloane, dar si de parcare proprie, excelenta pentru evitarea aglomeratiei din perioadele de varf.

About Diana Sandu