Don't Miss

Haine de dama: cum sa imbracam partea de jos a corpului

By on mai 5, 2016
pantaloni

Toate doamnele stiu ca atunci cand vine vorba de gasirea unor haine de dama potrivite pentru corpul fiecarei dintre noi, cel mai greu de imbracat este partea de jos a corpului. Fie ca este vorba de o fusta care sa ne dezveleasca picioarele, fie ca vorbim de o pereche de blugi lungi sau scurti, nu este deloc usor sa impacam moda cu nevoile noastre. Pentru a ne pune in valoare ce avem mai frumos, si pentru a ascunde partile mai putin frumoase ale corpului nostru, trebuie sa avem in vedere cateva aspecte.

Daca ai picioare lungi si frumoase, orice haina va sta bine pe tine. Totusi, este bine sa le scoti in evidenta prin fuste scurte sau pantaloni scurti. Daca posteriorul iti este foarte mic, ar trebui sa ai in vedere fustele lungi si largi iar daca dimpotriva, acesta este voluminous, fustele in forma de A sau pantalonii drepti sunt cele mai bune idei pentru tine. Niste picioare scurte vor fi alungite de o pereche de pantaloni trapezi care matura pamantul, purtati cu platforme sau pantofi ieftini cu tocuri inalte.

Un alt aspect esential cand vine vorba de alegerea unor haine dama care sa te avantajeze, este selectarea imprimeurilor sau a culorilor care faca minuni pentru corpul tau. Una dintre cele mai clasice reguli din moda, spune ca partea pe care vrei sa o ascunzi sa o imbraci simplu, iar partea pe care vrei sa o accentuezi sa o colorezi puternic sau sa ii adaugi aplicatii, imprimeuri si volum. Acest lucru este valabil, bineinteles si pentru partea de jos a corpului. O fusta cu volane, inflorata, va atrage atentia de la burtica sau de la un piept plat, iar una neagra la lungimea genunchilor, combinata cu un top colorat, va muta privirea in partea superioara a corpului.

About Diana Sandu