Don't Miss

Ghid util pentru cumpararea unei triciclete

By on ianuarie 26, 2016
triciclete nichiduta

Uneori suntem tentati sa le cumparam copilasilor nostri accesorii sportive pentru care acestia nu sunt suficient de pregatiti, mai ales ca vorbim despre echipamente ce le solicita fizicul fragil. Acelasi lucru se poate spune si despre alegerea modelului potrivit de tricicleta, chiar daca majoritatea parintilor sunt atrasi, in primul rand, de designul si de sonoritatea brandurilor atunci cand analizeaza piata de profil.

Am pregatit pentru dumneavoastra un ghid util, in speranta ca acesta o sa va ofere punctele importante de reper pentru a alege ceea ce este mai bun pentru cel mic.

Forta – Chiar daca varsta micutului nu depaseste pragul de 12 luni, asta nu inseamna ca el nu se poate bucura de placerea pe care o ofera calatoria cu o tricicleta. Din contra, parintii acestor copilasi sunt indrumati catre accesoriile sportive pe care le pot manevra chiar ei, tocmai pentru ca  micutii nu au forta necesara pentru a impinge corespunzator la pedale.

Avantajul este unul de lunga durata, mai ales daca ne gandim la faptul ca micutul se obisnuieste cu formatul tricicletei, aspect care o sa il ajute pe viitor. Cine a cumparat triciclete de pe Nichiduta.ro cunoaste in detaliu modelele despre care vorbim, exemplare reprezentative din catalogul acestui magazin online fiind „Injusa City Orange”, „Derby Alba” sau „Puky Cat S6 Cetty”.

Greutatea – Acest aspect este dictat in mare masura de complexitatea modelului de tricicleta pentru care optati, dar si de materialul din care aceasta este confectionata. Spre exemplu, un model care este realizat integral din metal va ajunge rapid la greutatea unui carucior, ceea ce nu este deloc comod pentru un copilas ce invata sa pedaleze pe cont propriu.

In schimb, tricicletele confectionate din plastic sunt mult mai prietenoase cu primele tentative sportive ale micutilor. Asadar, alegem triciclete cu o greutate de pana in patru kilograme daca dorim sa ii initiem pe micuti in arta pedalatului si mizam pe modele complete (acestea fiind insotite de numeroase accesorii – suport de picioare, copertina sau maner parental) in momentul in care cumparam o tricicleta pentru copilasul de maximum doi ani.

Inaltimea – Si din acest punct de vedere optiunile sunt duale. In primul rand, dumneavoastra trebuie sa alegeti un model de tricicleta care sa fie compatibil cu inaltimea copilasului, altfel acesta nu va putea ajunge la pedale. Daca vorbim despre prima parte a copilariei, atunci alternativa pe care o recomandam este aceea a tricicletelor prevazute cu un suport de picioare, ele fiind ideale pentru momentele in care micutii obosesc sa dea la pedale.

Garantia si pretul produsului. Ajungem si la ultimul sfat din ghidul nostru, acesta raportandu-se in principal la factorii de natura organizatorica si financiara. Iar pentru ca vorbim despre un articol pe care il cumparam propriului nostru copil, cu siguranta vom dori sa investim in ceva de calitate. Magazinul Nichiduta.ro ofera doua mari avantaje din acest punct de vedere. Pe de-o parte, preturile sunt accesibile pentru majoritatea buzunarelor, ceea ce incanta parintii din mediul autohton. Pe de alta parte, fiecare client se bucura de o garantie a produsului achizitionat, aceasta fiind o dovada ferma a seriozitatii si profesionalismului brandului Nichiduta.

About Diana Sandu