Don't Miss

Gasiti distractia

By on iunie 12, 2019
Gasiti distractia

Primul lucru pe care trebuie sa-l faci este sa va dati seama de activitatea care va bucura. Acest lucru ar putea parea o prostie, dar cand mi-am dat seama ca nu stiam cum sa cant, mi-a dat seama ca nici nu stiam de unde sa incep.

Asa ca m-am dus la magazinul de jucarii.
Si magazinul de arta.
Si sectia pentru copii din biblioteca.
Mergeti la locul in care copiii petrec timp si vedeti ce va face cu ochiul dintre jocurile si activitatile celor mici. Nu va sugerez sa mergeti sa cumparati magazinul de jucarii sau altceva. Doar luati un notepad si scrieti ceea ce vi se pare distractiv.

Daca doriti, desigur, luati ceva imediat. Nu exista reguli dure si rapide. Prima data cand am facut asta, am plecat cu creta.

Dar ideea este sa iesiti din zona dvs. de confort si sa vedeti ce lucruri noi va pot aduce bucuria. Eu personal, m-as pierde intotdeauna in lectura. A fost un hobby care mi-a placut. Dar nu aveam nici o idee despre cate alte lucruri distractive aveam de facut si n-as fi avut curajul sa incerc fara niste carti desenate pe care le-am gasit.

Puteti, de asemenea, sa va ganditi la unele dintre lucrurile pe care le-ati facut si v-au placut atunci cand erati mici.

About Diana Sandu