Don't Miss

Garsoniere in centrul capitalei sau la periferie?

By on august 9, 2018

Capitala Bucuresti este cunoscuta pentru modul de viata vibrant si haotic, fiind deseori un mediu captivant pentru majoritatea populatiei. Cu totii cautam o zona in care sa putem locui intr-un mediu confortabil, fara prea mult zgomot si nu prea departe de punctele de interes: statia de metrou, de autobuz, diferite hipermarket-uri etc. Desi este situat intr-un punct extrem de circulat,apartamentele si garsonierele din centrul capitalei nu sunt cele mai vanate, mai ales in ultima perioada. Mediul galagios si aglomeratia exagerata, ii fac pe oameni sa se retraga spre zonele periferice ale Bucurestiului.

De altfel, garsonierele aflate la periferia capitalei beneficiaza de o multime de avantaje. Pe primul loc ar fi costurile reduse, fiind o zona periferica preturile garsonierelor si apartamentelor sunt mult mai accesibile, ceea ce face ca investitia sa fie una inteligenta. In ultima perioada, companiile mari au inceput sa se retraga spre periferie deoarece pe langa spatiile situate in locuri avantajoase de care beneficiaza, majoritatea oamenilor isi cumpara locuinte in astfel de locuri, iar in urmatorii ani va deveni o zona foarte cautata cu numeroase spatii noi si cartiere rezidentiale. In al doilea rand, infrastructura s-a extins foarte repede in aceste zone si e mult mai usor sa ajungi in orice punct doresti, economisind astfel si bani de combustibil. De exemplu, o garsoniera situata la Aparatorii Patriei, este la doar cateva minute de mers pe jos atat de statia de metrou cat si de statia de autobuz.

Un alt motiv pentru care zonele periferice sunt mult mai cautate il reprezinta obiectivele turistice. Daca va ganditi sa achizitionati garsoniere de vanzare in sectorul 4 Bucuresti, va veti putea face linistit cumparaturile din noul ansamblu Sun Plaza, sa nu uitam de plimbarile prin parcul Carol, care este unul dintre cele mai cunoscute parcuri din Bucuresti datorita atmosferei relaxante de care a dat dovada de-a lungul anilor. Parcul Tineretului formeaza cel mai intins loc de relaxare din Bucuresti si se afla in sectorul 4 fiind o alta varianta pentru plimbarile in aer liber, iar daca aveti copii le puteti oferi numeroase posibilitati de distractie in unul dintre cele mai renumite locatii aflate in sectorul 4 si anume parcul Lumea Copiilor. Putem spune ca o garsoniera amplasata intr-o zona periferica este cu siguranta o investitie inteligenta, pe care nu o veti regreta!

Constructiile tot mai noi sunt prezente in zonele periferice, de exemplu in zona Popesti Leordeni (garsoniere ieftine in ansambluri noi puteti gasi aici – https://premierimobiliare.ro/oferte-vanzare-imobiliare-bucuresti/garsoniera-popesti-leordeni/), care se afla in apropierea sud-estica a capitalei si mai exact la iesirea catre Oltenita, o multime de proiecte imobiliare sunt intr-o continua dezvoltare, un factor fiind multitudinea cererilor care au suprasolicitat companiile. Accesul rapid catre centrul Bucurestiului, adaposturile proaspat construite si bugetul limitat cu care sunt vandute garsonierele si apartamentele fac ca numarul celor care doresc un domiciliu aici sa fie in crestere pe zi ce trece.

Daca esti pe ganduri in legatura cu achizitionarea unei locuinte si planuiesti ca pe viitor sa beneficiezi de o serie de avantaje nu rata ocazia de a face o investitie inteligenta si alege zona periferica a capitalei!

About Diana Sandu