Don't Miss

Frumusete cu produse naturale

By on septembrie 1, 2014

Produsele naturale sunt, dintotdeauna, cele care au creat legende, din acest punct de vedere. Cele mai frumoase femei ale lumii aveau propriile secrete de infrumusetare, bazate, in marea lor majoritate, pe plante si substante ce se gasesc in natura. Asadar, profita de produsele bio sau de plimbarile in natura, pentru a avea un ten luminos si sanatos!

Argila

Argila este cunoscuta inca din antichitate si pare a fi un panaceu pentru orice probleme ale tenului ar aparea. Un ten prea uscat? Nici o problema, o masca de argila cu galbenus de ou rezolva tot. Un ten prea gras? Masca de argila cu apa il usuca in cateva minute! Acnee? Tot argila ofera solutia, fiind si dezinfectanta. Asadar, fa nelipsit acest produs din trusa ta de ingrijire si, cu siguranta, ii vei observa beneficiile intr-un timp scurt.

Petrolul

Poate iti aduci aminte de impachetarile cu gaz pe care le facea bunica ta, pentru un par stralucitor si rezistent. De unde facea rost de gaz, numai ea stia. Acum, din fericire, avem la dispozitie nenumarate produse ce contin petrol si care, intr-adevar, au un efect miraculos asupra podoabei capilare, care va arata mai plina de viata, va fi mai rezistenta si va avea firul mai gros, dupa doar o noapte de folosire a acestui produs.

Aloe Vera

Daca argila rezolva problemele tenului facial, aloe vera le rezolva pe cele ale pielii de pe restul corpului. Sapunul cu aloe vera ajuta la hidratare, dar si la curatarea in profunzime a porilor, ceea ce conduce la o piele mai luminoasa si mai fina la atingere. Mai mult, unele produse ce contin aloe vera sunt recomandate pentru incetinirea cresterii firului de par, ceea ce te va feri, pentru o perioada mai mare, de chinurile cauzate de depilare.

Asadar, retine pentru urmatoarea data cand mergi la cumparaturi: argila, petrol si aloe vera, pentru o frumusete bazata pe produse naturale.

About Diana Sandu