Don't Miss

Fotografiile de nunta – amintiri nepretuite, imortalizate in locatii cu insemnatate

By on aprilie 12, 2016
fotografie de nunta

Daca Bucurestiul este orasul vostru natal, atunci va puteti considera un cuplu norocos, ideile fiind numeroase in momentul in care trebuie sa alegeti decorul perfect pentru sesiunea de fotografii. Bineinteles, optiunile se extind sau se restrang in functie de anotimpul in care va organizati nunta, precum si in urma preferintelor de cuplu, alegand exteriorul, interiorul ori ambele alternative pentru a gasi un cadru de basm.

Gradina Botanica „Dimitrie Brandza”

Asa cum va asteptati, exista un tarif pe care il percep proprietarii acestui spatiu pentru fotografiile realizate in regim profesionist, insa eforturile financiare vor fi rasplatite intr-o clipita, dovada fiind numeroasele specii care se dezvolta armonios in peisajul Gradinii Botanice. Un amalgam de vegetatie, abundent in culoare si parfum, care este gata sa imbrace vesmantul celui mai luxuriant decor pentru fotografiile de nunta.

Parcurile bucurestene, precum Cismigiu, Alexandru Ioan Cuza, Tineretului ori Herastrau

Toate cele patru alternative sunt ofertante, castig de cauza avand Herastraul prin prisma locatiilor sofisticate deschise in peisajul sau in ultima perioada, dar si parcul Cismigiu – oaza de relaxare bucuresteana care te indeamna la visare. Organizarea parcului Cismigiu, suflul istoric imbelsugat pe care il poarta, precum si speciile florale ce se individualizeaza in al sau cadru constituie avantajele pentru care este considerat unul dintre cele mai atragatoare parcuri din capitala, foarte putini fotografi fiind aceia care nu il prefera in detrimentul celorlalte.

Cercul Militar

O cladire care ofera unui fotograf nunta oportunitatea de a miza fie pe lumina naturala, prin prisma terasei mirific amenajata, fie pe cea artificiala intr-una din salile sale, decorate dupa principii arhitecturale unice. Avand in vedere faptul ca fiecare sala poseda un atu arhitectural distins, fotografiile vor purta o incarcatura romantica, una opulenta ori gothica, alegerile fiind dictate de preferintele mirilor si de viziunea fotografului. Asadar, vorbim despre un decor foarte solicitat in randul mirilor, indiferent ca ne raportam la anotimpurile friguroase ori la insoritele zile ale sezonului estival.

Restaurantele amenajate la inaltime

„Sole”, „Allhambra”, „18 by The Embassy” sau „Astrodom” sunt doar cateva locatii pe care le aveti dispozitie daca va doriti o sesiune de fotografii realizata la”inaltime”. Desi lumina va fi un factor problematic, profesionalismul si experienta fotografului angajat vor fi insusirile care vor face diferenta, momentul in sine fiind unul de neuitat pentru miri. Cei care iubesc si isi permit luxul la cel mai inalt nivel pot opta pentru restaurantul de la etajul 21 al impozantului hotel bucurestean „Intercontinental” – ambientul in care excusivitatea, eleganta si rafinamentul se implestesc armonios.

Ateneul Roman

Un simbol al arhitecturii bucurestene, Ateneul ramane o optiune la indemana pentru cuplurile care doresc un album incarcat cu poze, coloanele si scarile din preajma cladirii fiind surse inepuizabile de inspiratie pentru fotografi. In plus, Ateneul Roman infatiseaza in jurul sau un spatiu verde atent ingrijit, aceasta oaza de verdeata fiind insemnul naturii, al prospetimii si al energiei pozitive.

Sursa foto: oclipa.ro

About Diana Sandu