Don't Miss

Extensiile de par – avantaje mari, varietati mutiple

By on decembrie 20, 2016
extensii-de-par

Cate dintre femeile de astazi nu-si doresc sa straluceasca la diferite ocazii, evenimente, petreceri sau de ce nu, zi de zi? In prezent, totul este posibil! De la cele mai simple necesitati, pana la cele mai dificile de obtinut. Desigur, aceasta improbabilitate de a avea tot ceea ce isi doresc consta, de cele mai multe ori, in situatia financiara. Atunci, va invit sa aruncam o privire asupra noilor tendinte in ceea ce priveste hair styling-ul: extensii de par. Acestea pot fi din fibra naturala, obtinuta de la donatori, dar si artificiala, care poate imita la fel de bine parul.

Printre cele mai cautate sunt extensii clip-on. Datorita sistemului de prindere prin clips-uri, acestea sunt extrem de simplu de aplicat, necesita doar cateva momente si pot fi coafate dupa dorinta fiecarui client. Sunt temporare, deci pot fi indepartate intr-o clipa si refolosite de nenumarate ori.

O alta categorie celebra de extensii de par sunt cele care nu pot fi aplicate acasa, ci la un salon de specialitate: extensii cheratina. Se pun suvita cu suvita, deci inarmati-va cu putina rabdare pentru a mai zabovi pe la coafor cateva ore. Insa si rezultatul va fi exceptional: un look diferit, o lungime a parului schimbata si, daca doriti o schimbare radicala, o nuanta atractiva a noii achizitii de asemenea.

Fie ca alegeti extensii clip-on, in cazul in care nu aveti timp de salon, fie ca alegeti extensii cheratina, pentru mai mult timp, rezultatul va fi exceptional, iar atitudinea pe care o veti capata, pe masura.

About Diana Sandu