Don't Miss

Detoxifierea corpului

By on ianuarie 9, 2015
detoxifierea

Acesta va poate surprinde sa stiti ca, detoxifiere corpului a fost o preocupare de mii de ani. Pentru oricine este interesat de culturile si caile spirituale din diferite locatii din intreaga lume, veti gasi ca detoxifierea corpului a jucat un rol foarte important, atat in ​​sens spiritual cat si in sanatate.

Detoxifierea corpului a cerut intotdeauna un nivel de auto-disciplina, deoarece necesita fie o taiere de anumite alimente si bauturi preferate pentru o perioada determinata sau oprirea aportului de alimente si bauturi in intregime pentru o perioada determinata.

Exista multe moduri diferite de detoxificare a corpului. Unele tratamente va solicita sa traiti cu o dieta de suc ​​proaspat si apa. Alte tratamente necesita sa mananci numai legume si fructe si sa se bea doar apa. A devenit chiar un mod de a avea parte doar de alimente organice si apa minerala in timp ce ne detoxificam.

S-ar putea spune ca un regim de detoxifiere, este o cale rapida de purificare a corpului cu etape diferite.

Motivul este de a elimina de exemplu otravurile si toxinele din organism. Toxinele se acumuleaza ca urmare a consumului de alimente nesanatoase, rafinate, care sunt bogate in grasimi si zahar. Toxinele intra in organism din mediu, ca de exemplu: hrana, apa, aer, sol si produse chimice.

Se crede chiar ca detoxifierea elimina toxinele din organism, cu ajutorul unor lichide, cum ar fi: apa pura si suc de fructe sau de catre legume prin interm

About Diana Sandu