Don't Miss

Detalii despre utilizarea meselor de masaj portabile

By on martie 9, 2016
masa de masaj

Un pat masaj pliabil are o multitudine de utilizari chiar si pentru terapeutii care au un punct de lucru fix, precum un cabinet sau un salon de masaj. O masa pliabila poate fi utilizata in cadrul targurilor, seminariilor sau lectiilor de masaj, la locul de munca, dar si pentru a oferi servicii de masaj la domiciliul clientilor.

Toti terapeutii specializati in masaj vor gasi utila o masa de masaj portabila, iar a sti care este modul ei corect de utilizare va imbunatateste si mai mult calitatea serviciilor. O masa pliabila de calitate face diferenta atat in privinta confortului resimtit de clienti, cat si a efortului necesar din partea terapeutului.

Mesele de masaj moderne utilizeaza tehnologie de ultima ora pentru a genera un produs performant, la cele mai reduse costuri. O masaj pentru masaj portabila va iesi imediat in evidenta prin calitatile sale privind aspectul si functionalitatea. Accesoriile si optiunile de utilizare accentueaza si mai mult aceste calitati.

In cazul meselor de masaj pliabile, depozitarea este importanta pentru a mentine calitatile mesei la nivel maxim. Datorita faptului ca materialul cu care este acoperita suprafata de lucru a mesei de masaj este rezistent si extrem de calitativ, intretinerea mesei va fi intotdeauna foarte simpla.

Cea mai accesibila si rapida modalitate de a o igieniza este sa o stergeti cu un servetel demachiant. Acest pas este important atat inaintea programarilor, dar mai ales la finalul unei zile de lucru. Eliminarea prafului care se poate acumula pe structura este un alt pas important pentru a mentine mecanismul de pliere in bune conditii.

Utilizarea huselor speciale este o alta modalitate de a oferi mesei un plus de protectie, iar cearceafurile ce se muleaza pe suprafata de lucru pot fi schimbate intre programari pentru a accelera si mai mult pregatirile necesare, dar si pentru a oferi un plus de confort clientilor.

De asemenea, atunci cand depozitati masa de masaj si accesoriile sale puteti adauga in husa de transport un saculet cu ierburi aromate, de exemplu lavanda, care vor adauga un accent interesant serviciilor de masaj si vor oferi clientilor o impresie pozitiva suplimentara. Astfel, puteti utiliza masa pentru masaj pentru a pune la punct toate detaliile necesare relaxarii si destinderii.

Calitatea, varietatea culorilor si optiunilor de utilizare sunt atributele ce transforma oricare dintre aceste mese masaj moderne intr-un accesoriu indispensabil unui masaj eficace. Toate acestea atribute se imbina si garanteaza un nivel maxim de confort pentru terapeut si clienti.

About Diana Sandu