Don't Miss

Despre afacerile incepute in mediul online

By on decembrie 6, 2016
web design

Termenul de web design desemneaza o arie destul de extinsa de abilitati si discipline care sunt utilizate in producerea si managerizarea unui site web. Webdesign-ul include atat designul grafic, interfata, codul in care pagina este scrisa, software-ul utilizat, designul creat cu gandul la utilizator si optimizarea pentru motoarele de cautare. De foarte multe ori, pentru a putea acoperi toate aceste aspecte indivizii vor lucra in echipe pentru a acoperi diverse aspecte ale procesului de design, desi exista si designeri care isi asuma aceasta munca cap-coada.

Odata cu dezvoltarea incredibila a Internetului, multe forme de consum care pana atunci se realizau in mod traditional, acum s-au mutat si in acest spatiu virtual. Multi dintre noi preferam sa ne informam pe Internet, sa comunicam pe Internet, sa ne impartasim parerile pe Internet, sa cumparam pe Internet si sa ne bucuram de divertisment pe Internet. Multe dintre functiile celorlalte mass-media se regasesc pe Internet, iar aplicatiile care ne pot imbunatati viata intr-un fel minor sau major sunt dezvoltate rapid pe Internet.

Si in Romania trendul a fost urmat. In ultimii ani, datorita crizei financiare romanii au inceput sa caute reduceri, promotii, variante in care sa plateasca mai putin pentru produsul/serviciul dorit. Aceasta nevoie a fost preintampinata de catre magazinele online, care datorita cheltuielilor mai reduse au si comisioane mai mici, fapt ce se reflecta in pretul acestora. Astfel, cei care au vazut oportunitatea si au fost deschisi au putut observa ca o astfel de modalitate de a face cumparaturi le aduce numai beneficii: preturi mai bune, mult mai putin timp pierdut, cat si mai putina energie consumata pentru a gasi cea mai buna oferta.

Totusi, daca va ganditi ca si dumneavoastra ati putea fi “patronul” unui astfel de magazin online, ar fi bine sa va ganditi de doua ori inainte de a incepe o investitie in aceasta directie. Exista multe cheltuieli care ar putea aparea pe parcurs si trebuie sa aveti permanent in vedere faptul ca este mai mult decat important sa aveti cunostinte despre comert in general inainte de a va implica intr-o astfel de activitate. Daca ai decis totusi ca o astfel de afacere ti se potriveste alege aceasta firma de webdesign din Bucuresti sau oricare alta care are un portofoliu profesionist si colaboreaza indeaproape cu ei. Este foarte important sa expui clar ceea ce iti doresti de la respectivul magazin online.

About Diana Sandu