Don't Miss

De la Pamela Anderson la Pamela Camassa

By on mai 16, 2015
pamela camassa

Inalta, seducatoare, splendida – asa arata Pamela Camassa, asistenta lui Carlo Conti in showul de televiziune „I raccomandati”, a treia clasificata la concursul Miss Italia 2005. O fata cu ochi verzi, imensi si un fizic de top model. Pamela nu a câstigat coroana de cea mai frumoasa din Italia, dar i s-au deschis portile succesului. „De mica, ea cocheta cu modelingul”, spun parintii ei, Roberta si Antonio, care au sprijinit-o inca de la primele concursuri de frumusete la care a participat. Acum, emotiile de debutanta pe podiumul unde a defilat ca miss in showul de la RAI UNO, in fata a 5 milioane de telespectatori, sunt doar o amintire si Pamela se simte pregatita pentru o noua aventura in televiziune.

Showul la care a participat („I raccomandati”), incheiat la mijlocul lunii aprilie, i-a dat aripi.

„Mi-ar placea sa continui in televiziune – spune Pamela. Prin urmare, nu vreau sa plec in vacanta, la vara, pentru ca mi-as dori sa lucrez. Cel mai frumos pentru mine ar fi sa particip la un music – hall.

Mama mea a avut incredere in mine. Mai putin tatal meu, care este gelos pe amicitia mea cu Conti. In schimb, din fericire, logodnicul meu Matteo nu este gelos. Matteo a venit odata la o emisiune si i-a placut.

Suntem logoditi de 4 ani. El nu face parte din show-biz, munceste ca barman si locuieste la Prato. Legatura noastra rezista, pentru ca amândoi credem unul in celalalt. Eu calatoresc mult cu munca mea, iar el ma intelege si-mi sta aproape. Relatia noastra continua si datorita acestui lucru. In plus, suntem amândoi genul de persoane care se trezesc dimineata cu zâmbetul pe buze, iubim viata si ne distram mult impreuna. Matteo are 23 de ani, iar eu 21. De multe ori, mi s-au facut complimente, am fost multumita, le-am apreciat, dar totul se termina in acest punct.”

Declaratii imbibate de inocenta si cumintenie, la aceasta ora, ale frumoasei italience cu nume celebru. Presa o considera versiunea bruneta a tizei sale de peste Ocean, bomba sexy Pamela Anderson. Suntem curiosi sa aflam ce se va intâmpla cu Pamela meridionala.

About Diana Sandu