Don't Miss

De este modalitatea de contact adesea neglijata?

By on octombrie 5, 2016
comentarii

In web designul unui site este necesar sa ai permanent in minte o serie de lucruri importante fara de care nici o pagina web nu este calitativa. Dintre acestea, trebuie amintit de modalitatea de contact. Am observat ca in ultima vreme foarte multe site-uri ofera continut si atat, iar orice forma de contact precum un numar de telefon, un e-mail sau chiar un id de Yahoo!Messenger este absenta.

Problema este mai importanta decat pare, deoarece poti pierde colaboratori sau chiar clienti, datorita unei erori in web design. Sa zicem ca ai un blog in care postezi review-uri despre telefoanele mobile, iar un jucator important de pe piata il observa si este atras intr-un mod placut. Lipsa oricarui formular de contact te va face sa pierzi o suma de bani pe care ai fi castigat-o in cazul in care acest jucator important amintit mai sus ar fi reusit sa dea de tine.

Pentru vizitatorii tai o modalitate de contact este adesea benefica, deoarece ei reusesc sa-ti impartaseasca ideile lor intr-un mod mult mai intim decat sa le posteze pur si simplu pe site. In cazul in care considera ca ceva ar trebui modificat sau pur si simplu vor sa discute ceva privat, vor cauta o modalitate de contact direct, iar daca aceasta din urma lipseste lucrurile nu sunt tocmai bune.

De asemenea, este important ca aceasta forma de contact sa fie la vedere si usor accesibila oricui. Nu de multe ori am intalnit situatia in care intr-un scurt text de prezentare introduceam o adresa de e-mail subliniata si ingrosata, iar in toate comentariile gaseam oferte de la diferiti clienti care nu au putut sa ma contacteze personal.

Este foarte important sa fii in stransa legatura cu oricine este dispus sa colaboreze cu tine, deoarece doar asa poti depasi concurenta si iti poti face si tu un loc in mediul online romanesc.

About Diana Sandu