Don't Miss

De ce sa alegem o tipografie digitala?

By on noiembrie 29, 2017
Tipografie

Tocmai ti-ai deschis o noua afacere si nu stii cum sa incepi sa te faci cunoscut? Stii ca ai nevoie de o multime de materiale de promovare, dar nu doresti sa faci prea multe drumuri, in cautarea de colaboratori de incredere? Specialistii recomanda alegerea unei singure tipografii care sa se ocupe de toate printurile digitale, de intreaga serie de obiecte promotionale. Tehnologia de azi permite viteze de tiparire la care nu ne-am fi asteptat cu ani in urma. O multime de produse inovatoare asteapta sa creeze o impresie de neuitat, indiferent de publicul tinta.

Alegand o tipografie offset moderna, aveti garantie unor printari de calitate, la preturi acceptabile, la o calitate demna de secolul in care traim. Pentru a fi mai specifici, putem rezuma in cateva randuri avantajele unei tipografii din Bucuresti care foloseste acest stil de imprimare.

In primul rand, obiectele promotioanale sau materialele de prezentare realizate vor avea culori vii, rezistente, la rezolutii foarte inalte – deseori, ele pot atinge chiar 2400 dpi. Practic, acest lucru se va reflecta in calitatea detaliilor, a nuantelor foarte apropiate de realitate.

In al doilea rand, multiple materiale (precum cartile de vizita, cardurile, mapele personalizate) pot fi create chiar de catre clienti – ne referim aici la configurarea grafica a acestora prin programe speciale (software furnizat in mod gratuit de catre tipografii); se poate opta de asemenea pentru furnizarea design-ului final.

mape-prezentare-tipografiiIn al treilea rand, o tipografie digitala este foarte utila prin prisma timpului necesar – vorbim aici in foarte multe din cazuri de 1-3 zile in care materialele promotionale sunt gata pentru a fi ridicate (carti de vizita, printuri digitale, mape, etichete, calendare, carduri, pliante, flyere, etc).

Nu in ultimul rand, in aceasta alegere o mare pondere poata sa aiba si experienta respectivei tipografii – clientii obtinuti (si mentinuti) de-a lungul anilor, proiectele premiate, acreditarile, aparitiile in presa si asa mai departe.

Alegand astfel, observand creativitatea si pasiunea echipei tipografice, se poate decide pentru o astfel de colaborare de lunga durata

About Diana Sandu