Don't Miss

De ce ar trebui sa purtam bijuterii handmade?

By on mai 24, 2017
Set Crystal Bijouterina

Afacerile handmade au devenit din ce in ce mai populare, tocmai datorita dorintei femeilor din intreaga lume de a purta o bijuterie speciala, personalizata, care sa fie realizata cu multa dragoste si pasiune de un specialist. In ultimii ani, societatea romaneasca isi indreapta atentia catre diferentiere, unicitate si produse personalizate. Oamenii vor sa isi afirme individualitatea, astfel ca opteaza pentru produse create special pentru ei, pe care sunt siguri ca nu le va mai purta nimeni altcineva.

Fenomenul globarizarii, care isi pune amprenta din ce in ce mai puternic asupra noastra, ne determina sa ne intoarcem atentia catre lucrurile simple, catre acele elemente care ne diferentiaza, astfel ca, alegem sa purtam bijuterii handmade, realizate special pentru noi, care ne subliniaza unicitatea si ne afirma puterea.

De ce sa porti bijuterii handmade?

Originalitate – daca optezi pentru aceasta varianta, vei indeparta riscul ca si altcineva sa poarte acelasi produs. Desi exista cazuri in care bijutierul realizeaza mai multe modele asemanatoare, de cele mai multe ori, el alege sa faca totul simplu, diferit, distinct, tocmai pentru ca a sesizat dorinta clientelor de a-si contura originalitatea.

Mesaj – va imaginati sau nu, aceste obiecte transmit un anumit mesaj; pe langa originalitate, bijutierul adauga si un plus da caldura, de pasiune si de suflet, in fiecare dintre produsele pe care le creeaza. Rezultatul nu doar ca va arata bine, dar va avea si incarcatura emotionala, ce va fi transmisa mai departe, catre purtatoare sau purtator.

Set Athena BijouterinaVersatilitate – principalul avantaj al acestor seturi cu bijuterii handmade este acela ca pot fi combinate si cu tinute ceva mai lejere, casual. Daca pentru variantele pe care le achizitionam de la bijuterie scoatem din buzunar o suma destul de mare de bani si nu le putem purta decat la ocazii speciale, aceste articole pot fi purtate la orice tip de eveniment si nu implica o investitie atat de costisitoare. De asemenea, sunt atat de diverse, incat purtatoarea poate opta inclusiv pentru modele amuzante, care imita desenele animate sau care aduc aminte de un anumit personaj.

Libertatea este foarte mare in ceea ce priveste aceste obiecte, la fel cum se intampla si cu materialele din care sunt confectionate. Din fericire, exista foarte multe persoane care se ocupa cu aceasta meserie, astfel ca avem de unde alege modelul pe care il dorim si care ni se potriveste.

Cele mai multe dintre produsele realizate respecta principalele caracteristici si motive de design. Majoritatea utilizeaza motive precum: cele florale sau cele traditionale, cele rock sau cele vintage. Alegerea o facem in functie de ceea ce ne caracterizeaza; important este sa stim cum sa asortam accesoriile la tinutele pe care le alegem si sa nu exageram niciodata cu accesoriile.

Investitia intr-o bijuterie handmade nu este atat de costisitoare, astfel ca, orice femeie reuseste sa isi creioneze o garderoba impresionanta de accesorii, realizate cu cea mai mare pasiune, pe care le poate combina cu tinute elegante, dar si cu tinute relaxate, lejere, pe care le poate purta atunci cand merge in parc sau la o plimbare in mall.

Sursa fotohttps://www.bijouterina.ro/

 

About Diana Sandu