Don't Miss

Curatenia generala a locuintei – sfaturi pentru proprietari

By on iulie 13, 2016

Chiar daca proprietarii locuintelor din peisajul autohton se straduiesc sa isi pastreze casele, apartamentele sau studio-urile curate, asta nu inseamna ca nu este nevoie, din cand in cand, de o curatenie ca la care. Denumita si „curatenie generala”, aceasta presupune o atentie sporita din partea proprietarilor, care nu trebuie sa se mai multumeasca doar cu aspirarea mochetelor si cu stergerea superficiala a prafului, ci trebuie sa investeasca mai mult timp pentru a-si face locuinta „luna”.

Efectuata la un anumit interval de timp, curatenia generala se raporteaza la ingrijirea fiecarui coltisor, a fiecarui raft al bibliotecii din living, dar si al tuturor obiectelor  si decoratiunilor pe care le gasiti prin casa. De asemenea, in timpul curateniei generale trebuie sa fie ingrijite temeinic pardoselile din gresie, portiunile decorate cu parchet, dar si mochetele si covoarele.

Insa, ce puteti face in momentul in care timpul vostru este unul limitat, iar curatenia generala care ar trebui sa fie efectuata cam o data la o luna este amanata mereu? Raspunsul este unul usor de intuit: trebuie sa gasiti o firma de curatenie pe placul vostru, care sa aiba in grila serviciilor oferite si curatenia generala. De aici si ideea articolului se astazi, care nu constituie altceva decat un ghid al oportunitatilor pe care ar trebui sa le fructificati in momentul in care cautati un astfel de operator.

Cataloagele online. Nu, nu trebuie sa le asimilati cu acele cataloage de haine, ci trebuie sa va ganditi la platformele dedicate operatorilor din aceasta nisa. Antreprenorii aflati la inceput de drum sau companiile care au deja o reputatie slefuita in domeniul curateniei au la indemana oportunitatea de a-si inscrie serviciile intr-un catalog dedicat, constituit sub forma unui website. Sa luam spre exemplu site-ul weclean.ro, in cadrul caruia se pot inscrie numeroase firme curatenie, indiferent de versatilitatea serviciilor pe care le ofera potentialilor clienti. Dintre acestea, dumneavoastra puteti selecta operatorii care si-au inscris pe lista serviciilor si „curatenia generala la domiciliu”.

Site-urile de anunturi. Chiar daca nu pun la dispozitie foarte multe detalii in privinta serviciilor oferite, intotdeauna firmele care aleg sa se inscrie pe un astfel de portal aduc in atentia userilor datele de contact ale companiei, oferind cel putin o adresa de email si un numar de telefon. Asadar, daca exista o echipa de curatenie care v-a atras atentia cu ajutorul descrierii folosite, atunci nu ezitati sa o contactati pentru a afla mai multe detalii, dar si tarifele pe care le practica.

Rezultatele oferite de Google. Pentru cei care nu au suficienta rabdare sa caute platformele de nisa pe care se inscriu operatorii de curatenie s-a inventat o solutie mult mai facila. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa intrati in motorul de cautare si sa tastati „curatenie generala”, pentru ca mai apoi sa accesati site-urile listate de Google. In mare parte, rezultatele pot lua forma articolelor informative ori pot fi reprezentate chiar de website-uri ale companiilor de curatenie. Daca nu gasiti ceva pe placul dumneavoastra, puteti da curs si anunturilor remarcate pe prima pagina.

About Diana Sandu