Don't Miss

Cumparam sau nu aceasta locuinta – III

By on martie 27, 2020
Cumparam sau nu aceasta locuinta - III

Instalatii sanitare si catastrofe electrice
Ceea ce nu puteti vedea este la fel de important ca si ceea ce puteti vedea. In special in casele mai vechi, instalatiile sanitare sau electrice pot fi depasite si extrem de costisitoare de remediat sau inlocuit. Intelegeti starea actuala a sistemelor majore dintr-o casa pe care o iubiti. Porniti apa si testati presiunea apei, stati cu ochii la luminile slabe sau care palpaie – toate semnele ca sistemele nu functioneaza asa cum ar trebui.

Daca sunteti serios in legatura cu o potentiala locuinta, asigurati-va ca verificati totul de mai multe ori pentru a va asigura ca este in stare de functionare. Problemele de instalatii sanitare si electrice pot fi deosebit de greu de reperat si foarte costisitoare de rezolvat.

Vorbeste cu un expert. Obtineti intotdeauna a doua sau a treia opinie sub forma unei inspectii la domiciliu de catre un expert certificat. Costul timpului inspectorului va poate economisi mii de dolari, ore de stres si dureri de inima pe termen lung.

Oricine este implicat in industria imobiliara rezidentiala – precum si orice cumparator experimentat – va va spune ca costul unei inspectii independente este cheltuit cu bani.

Testeaza TOTUL. Deschideti dulapurile, deschideti si inchideti toate geamurile si usile, aprindeti si opriti lumina – orice puteti gandi sa testati, asigurati-va ca faceti acest lucru pentru a evita unele dintre semnele mai evidente ca locuinta este o paragina.

Eliminati posibilitatea remuscarii cumparatorului.

About Diana Sandu