Don't Miss

Cum va puteti gasi calea din intuneric?

By on septembrie 4, 2019
Cum va puteti gasi calea din intuneric

Luati intreaga responsabilitate pentru propria sanatate si fericire – nu sunteti o fiinta fara putere. Sunteti puternici si aveti capacitatea de a va vindeca de suferinta voastra cand stiti cum.
Acceptati ca experienta dvs. de anxietate sau depresie sunt un indiciu intern pe care trebuie sa-l faceti pentru a va schimba viata. V-ati rasturnat si acesta este apelul de trezire de care aveti nevoie.
Evitati tentatia de a deveni dependenta de ceva din afara voastra pentru a va face fata gandurilor si sentimentelor negative. Putem deveni cu usurinta dependenti de oameni, alimente, alcool si droguri (legale si ilegale).

Asigurati-va ca va inconjurati cu oameni care vor vorbi despre viata in tine. Aceasta include familia, prietenii, profesionistii, mass-media si ceea ce cititi. Asigurati-va ca evitati persoanele care traiesc in frica si nu va ofera incurajare si speranta.

Ascultati pe cei care stiu. Exista multi oameni care doresc sa va spuna cum sa va traiti viata si totusi ei nu au reusit cu succes ei insisi. Ascultati numai pe cei care au reusit sa atinga cu succes ceea ce doriti. Experienta este cel mai bun profesor.

Urmeaza-ti inima. Aveti toate raspunsurile de care aveti nevoie in interiorul dvs. Trebuie sa invatati sa aveti incredere in sentimentele proprii si mai presus de ceea ce va spune orice alta persoana. Nimeni nu te cunoaste mai bine decat te cunosti tu..

About Diana Sandu