Don't Miss

Cum va protejati familia vara – I

By on iunie 20, 2020
Cum va protejati familia vara

Practicati aceste sfaturi pentru a va pastra in siguranta vara si familia.

Cand sunteti in vacanta, este usor sa uitati ca nu sunteti imun la accident, vatamare sau boala. Esti ocupat sa te distrezi cu cei dragi. Atunci de ce ai crede chiar ca ar putea sa se intample ceva rau?

Aici, discutam cinci lucruri de facut pentru a va asigura ca vacanta dvs. este atat distractiva cat si in siguranta in aceasta vara.

1. Nu bea si nu conduce. Bineinteles ca iei un Uber sau un Bolt atunci cand iesi cu planuri de a consuma alcool. Cu toate acestea, aceasta nu se refera doar la conducerea unei masini. Nici nu va ganditi la exploatarea niciunui tip de vehicul atunci cand sunteti sub influenta, inclusiv barci sau alte tipuri de nave nautice, scutere, carucioare de golf si chiar biciclete.

2. Cunoaste semnele bolilor legate de caldura din Centrele pentru controlul si prevenirea bolilor. Epuizarea caldurii se prezinta cu transpiratie grea, piele rece si infundata, puls rapid si slab, greata sau varsaturi, crampe musculare, ameteli, dureri de cap si lesin. In timp ce puteti ameliora aceste simptome deplasandu-va intr-un loc racoros, slabind hainele, sorband apa sau punand carpe reci si umede pe corp, ar trebui sa solicitati imediat asistenta medicala daca va aruncati, daca simptomele dvs. se agraveaza sau daca dureaza mai mult decat o ora. Persoanele care sufera un atac de caldura au o temperatura corporala de 103ºF sau mai mare; piele fierbinte, rosie, uscata sau umeda; un puls rapid, puternic; dureri de cap, ameteli si greata; confuzie; si pierderea cunostintei. Accidentul vascular cerebral este o urgenta medicala, asa ca suna imediat la 112. In asteptarea sosirii profesionistilor medicali, mutati persoana intr-un loc mai racoros si ajutati-o sa scada temperatura cu carpe reci sau cu o baie racoroasa.

About Diana Sandu