Don't Miss

Cum se prepara betonul atunci cand montati pavajele

By on august 19, 2016
pavaje

Pavajele din beton ne dau o multime de solutii de amenajare personalizate si variate prin culoare, forma si modele de intindere disponibile. Aceste pavaje pun in evidenta spatiul exteriora. Betonul este un preparat veritabil si este cel mai utilizat material in constructii la nivel universal. Acest lucru se datoreaza pe de o parte naturaletii sale, dar si durabilitatii remarcabile pe care o probeaza de fiecare data.

Astfel putem sa admiram chiar si astazi Pantheonul din Roma, zidit din beton in urma cu 2000 de ani.

Betonul inseamna de fapt un amestec inteligent din var, ciment si apa, iar in functie de produsul final dorit, se pune si alte agregate, cum ar fi nisip sau pietris.

In procesul de fabrictie al produselor se pune pentru fiecare sortiment in parte aditivi, care sa fortifice nivelul de rezistenta al pavajului, si pigmenti de culoare, care da suprafetei amenajate un plus de nuanta.

Betonul este realizat din materiale naturale, are o dilatare minima la caldura si se contracta foarte putin la temperaturi scazute.

In plus, odata cu trecerea timpului, pavelele din beton capata patina, ceea ce duce la o atmosfera mai prietenoasa, dar si autentica, precum si senzatia ca betonul traieste.

Deasemenea, pavajele betonate sunt un material ecologic, convergent cu mediul inconjurator atat pe durata productiei cat si a utilizarii sale, si poate fi in totalitate reciclat.

About Diana Sandu