Don't Miss

Cum sa te destinzi intr-o tumultoasa zi de munca

By on august 11, 2015
jocuri

Nu, nu e literlamente un joc de dat cu pumnii in pereti, dar e atat de enervant incat te va face sa recurgi la astfel de metode. Este Midnight Club: Los Angeles. Il joc de ceva vreme si n-am progresat prea mult in povestea acestuia, pentru ca am pierdut timpul fara voia mea.

Cursele sunt destul de dificile, mai ales dupa ce schimbi masina pe care ti-o cumperi la inceput. Un accident e de-ajuns ca oponentii sa zboare pe langa tine si observ ca sansele de a lovi un zid sau o alta masina sunt invers proportionale cu distanta pana la sosire. Apoi, oponentii sunt relativ greu de dat la o parte, daca nu ai o tehnica foarte fina de abordare despre care voi vorbi mai jos.

Am jucat prima oara cariera si am ajuns la o misiune de Pink Slip (fiecare jucator isi pune masina la bataie si castigatorul pleaca cu ambele). Am condus detasat cursa pe motocicleta pana la iesirea de pe autostrada, am ratat iesirea, pana m-am intors deja stiam ca am ramas fara motocicleta. Am refacut cursa cu alta masina, am facut accident, am pierdut masina. Ieri am facut o a treia cursa, in care am pierdut si a treia masina si am sters salvarea jocului.

Avand acum ceva experienta, am inceput sa fiu mai atent la joc. Nu am mai dat banii pe upgrade-uri pentru masini si mi se pare mai bine. Am castigat cursele mai usor cu Volkswagen-ul Golf I pe care il am de la inceput si mai am vreo 2 masini castigate de la oponenti. Am facut si niste misiuni care nu aparusera in prima cariera, consider ca ma descurc mai bine.

O problema ma macina continuu, tranzitia de la zi la noapte e o pacoste cand vine vorba de primele ore ale diminetii si momentele in care soarele apune. Luminile pe strada sunt stinse, totul are nuante de portocaliu si e al dracului de greu sa vad ce naiba e in fata mea. Cele mai multe accidente le-am avut in aceste perioade ale zilei.

Oponentii sunt usor de dat la o parte daca ii lovesti acolo unde ii doare mai tare: in usa laterala. Nimeni nu vrea sa isi strice masina si cand te apropii usor de ei se vor da la o parte. Daca insa tragi tare de volan spre ei, e posibil sa ii faci sa piarda controlul masinii si sa castigi un avans salvator. Apoi, drafturile iti aduc nitro (chiar daca nu ai instalat pe masina) si poti folosi asta fie pentru a zbura pe langa oponenti, fie pentru a le rupe portbagajul, fie pentru a face ambele lucruri in acelasi timp.

Per total, e un joc destul de bun, doar ca nivelul de dificultate cam ridicat al anumitor curse si problemele cu alternanta zi-noapte sunt enervante. In plus, inca ma doare pumnul de cat de mult am izbit peretele cand faceam accidente prostesti si pierdeam curse in cariera trecuta.

About Diana Sandu