Don't Miss

Cum sa flirtezi cu o fata sau cu un baiat

By on aprilie 6, 2015
flirt

Flirtul este “un limbaj” – la fel ca si oricare alt limbaj, si nimeni nu se naste vorbind fluent acest limbaj. Dacă vrei să stii cum să flirtezi cu o fată sau cu un băiat, trebuie să inveti si să intelegi foarte bine semnalele primite. Urmati aceste sfaturi, tinerilor, pentru a fi capabili de un flirt de calitate, si practică asta doar pană esti sigur că aleasa sau alesul spune un “Da”. Acesta ar fi sfatul meu, dar … faceti după cum doriti voi.

Pasul 1. Alege-ti persoana aleatoriu
Tu nu trebuie să ai deja o pasiune pentru cineva, in scopul de a flirta. Practică flirtul cu persoane alese aleatoriu pe care le vedeti in fiecare zi, in scopul de a vă perfectiona abilitatile dumneavoastră in tehnica flirtului. In acest fel, vei căpăta ceva experientă in a flirta, pană atunci cand vei decide să te apropii de persoana care contează cu adevărat pentru tine.

Pasul 2.Caută motiv de conversatie
Găsiti orice motiv pentru a vorbi cu persoana pe care ati ales-o pentru a flirta. Dacă sunteti in aceeasi clasă cu persoana vizată, veniti cu o intrebare despre orice pentru a stabili un prim dialog. In cazul in care raspunde in doi peri nu trebuie să iti faci griji. Cu sigurantă si persoana respectivă isi doreste să flirteze, doar că vrea să vadă dacă reuseste să te domine sau să o domini. Caută să nu clachezi! E stiut faptul că fetelor le plac băietii puternici si hotărati care stiu ce vor.

Pasul 3.Priveste mereu in ochi persoana
Dacă nu privesti mereu in ochi persoana cu care ai inceput conversatia, vei arăta că esti plictisit sau dezinteresat, si bănuiesc că nu este o impresie pe care doriti să o lăsati. Prea timid pentru a privi persoana direct in ochi? Iată un truc eficient: priveste persoana din fata ta direct in locul unde se intalneste nasul cu fruntea. In acest fel vei arăta că ai curaj de a avea un contact vizual direct cu persoana din fata ta.

Pasul 4.Vino cu un compliment
Alege-ti doar un singur lucru care vă place referitor la felul cum arată (ca de exemplu: părul, zambetul, un articol de imbrăcăminte, etc.) si vino cu un compliment drăgut. Exprimă intr-un mod prietenos, cat de mult iti place lucrul căruia i-ai facut complimentul. Cu sigurantă o vei face să se simtă bine si se va deschide fată de tine. (Daca nu puteti găsi un motiv de conversatie arătat in Pasul 2, atunci, un compliment bine plasat cu sigurantă va face minuni).

Pasul 5.Zambeste
Nu trebuie să zambesti mereu ca si clovnul Bozo, dar ideea este de a arăta că iti place să vorbesti cu acea persoană astfel incat puteti să ii oferiti un zambet ori de cate ori are sens. In cazul in care o să primesti inapoi un zambet, vei sti că ii place de asemenia, să vorbească cu tine.

Pasul 6.Atingerile spontane
Atingerile spontane si “citirea” limbajului corpului persoanei de langă tine atunci cand flirtati, este la fel de importantă ca si ceea ce vorbesti cu ea. Utilizati o bună postură a corpului dumneavoastră fată de persoană, si să incercati să găsiti diverse moduri sau scuze pentru a le atinge corpul cu gratie si gingasie. In momentul in care ati atins persoana, mentineti acea parte a corpului cu care faceti atingerea cel mult 5 secunde, după care o retrageti usor si subtil, dar mentineti sub observatie gesturile de acceptare sau refuz ale persoanei. Nu faceti abuz in a folosi aceste gesturi! Pentru mai multe informatii despre modul in care se face acest lucru, puteti citi in articolul “Limbajul corpului cand flirtezi” de pe acest site.

Pasul 7.Fiti veseli si plăcuti
Veti primi apreciere si raspuns la actiunile dumneavoastră intr-un mod mai bun, dacă ati discuta despre chestii distractive, fericite, (cum ar fi: ai primit un catel etc.) decat lucruri grave sau triste (cum ar fi: catelusul tau a fost lovit de o masina etc.). Ideea de a flirta nu este de a vă goli sufletul sau să impărtăsiti opiniile dumneavoastra sincere cu privire la tot, ci este pentru a deschide o usă pentru mai multe conversatii.

Pasul 8.Feriti-vă de tăceri indelungi
Odată ce se instalează tăceri indelungi si repetate intre tine si persoana cu care flirtezi, este, probabil, motivul pentru care ai putea să o pierzi pentru totdeauna. Neavand un subiect de discutie, poate crede că o găsesti neagreabilă sau te gandesti la altcineva, si va ridica un zid greu de trecut, intre tine si ea. Umple o tacere ce se poate anunta a fi de durata, solicitand persoanei să vă răspundă la o intrebare. Ce parere ai despre …? Pune intrebări despre ceva ce te ingrijorează sau ceva legat despre mediul inconjurător (cum ar fi: un grafiti de pe perete, aspectul unui copac sau muzica care se aude) si cand vorbeste cu insufletire exploatează la maxim subiectul. Niciodată nu intrerupe persoana cu care esti in flirt atunci cand vorbeste despre ceva, cu o remarca despre altceva oricat ar fi de amuzant, pentru ca ar putea crede că este neinteresantă pentru tine, si tu ai fost total absent la ce a discutat.

Pasul 9.Decide-te repede
Dacă nu sunteti interesat in a mai flirta cu persoana din diverse motive, politicos găseste o scuză de a te “debarasa” de acea persoana inainte de a apune soarele. Dacă sunteti interesat in continuare de persoană, găseste o modalitate de a intra in contact permanent cu ea – cum ar fi: numărul de telefon, id de mess sau cont Facebook. Acest lucru este (sperăm) doar un prim pas si astfel vei lăsa o parte din farmec si pentru data viitoare.

Pasul 10.Exersează.Exersează.Si iar exersează
Dacă nu ai reusit, nimeni nu e perfect in a flirta din prima, deci nu uita că: “repetitia e mama reusitei”. In cazul in care ideea de a flirta incă vă conferă “fluturi in stomac”, nu vă faceti griji, asta inseamna ca aveti nevoie de mai multa practica. Cu cat ai exersat mai mult arta de a flirta, cu atat veti obtine rezultate mai bune.

Sper ca aceste sfaturi să vă ajute mult in flirt. Dacă incerci aceste sfaturi, am dori să ne lasi un comentariu dacă am reusit să te ajutăm.

About Diana Sandu