Don't Miss

Cum sa fii mai optimist

By on august 30, 2018

Este vorba de echilibru. Pentru cei care se lupta cu focalizarea negativa, obiectivul este de a obtine un echilibru. O anumita cantitate de energie negativa este sanatoasa.

Daca ti s-a spus ca esti pesimist toata viata ta sau daca primul lucru pe care il vezi cand intri intr-o situatie este intotdeauna negativismul, va dura ceva timp sa-ti schimbi gandirea. Dar se poate intampla! Oferiti-va o cantitate de timp in fiecare zi (sau de 3 ori pe saptamana) unde sa va uitati numai la partea stralucitoare. Poate fi o ora, pot fi 5 minute .. Totul depinde numai de nivelul de energie pe care trebuie sa-l dedici. Antrenamentul pentru a vedea pozitivul poate dura ceva timp.

Gasiti-va punctele slabe. La fel ca atunci cand lucram, stim cu totii unde ne este mai greu si sunde stralucim. Unii dintre noi ar putea avea o forta inferioara mai buna a corpului, unde altii ar putea sa nu aiba probleme. Cand incepeti antrenamentul, veti observa ca exista unele lucruri care sunt mai usor de vazut pe partea mai luminata decat cea intunecata.

Inconjurati-va cu lumina. Este o minune ca oricare dintre noi poate avea o viziune pozitiva in lumea in care traieste. Suntem bombardati constant cu imagini si sunete care ne spun ca nu suntem destul de buni. Incercati sa nu mai folositi televizorul, puteti adopta fara voie o stare de anxietate prin trimiterea mesajelor subliminale in creier. Fiti atenti la ceea ce va hraneste creierul si echilibrati-l. Obtineti recunostinta. Amintiti-va, petrecerea timpului intr-o stare negativa a mintii nu este sanatoasa, si acest lucru trebuie schimbat.

 

About Diana Sandu