Fiecare dintre noi, femeile, am vrut la un moment dat, sa seducem pe barbatul pe care-l gasim irezistibil. Mai mult de atat, dorim ca barbatul sa se indragosteasca de noi. Este important sa intelegem, ca nu poti face ca un barbat sa se indragosteasca cu tine. Dar il puteti “ajuta” sa se indragosteasca. In acest articol, se presupune ca stiti deja barbatul, si ca el stie de tine. Urmati pasii de mai jos pentru al “determina” sa se indragosteasca de tine.

Pasul 1.

    Intotdeauna sa te porti plina de incredere. Tineti capul ridicat, si sa nu te critici de fata cu acest om si niciodata sa nu minimalizeze talentele tale. De exemplu, daca l-ati invitat la o petrecere pe care o gazduiesti, nu critica ce ai gatit singura, sau un anumit loc din casa. Nu vorbi in mod constant, despre imbunatatirile pe care credeti ca aveti nevoie pentru a le face. Mai bine sa vorbesti despre lucrurile care te fac fericita, lucruri despre tine si viata ta, pe care nu le-ai schimba pentru nimic in lume. Nu-ti cere scuze pentru ceea ce esti, oricui. Fii increzatoare, si fericita si el va fi in mod natural atras de tine.

Pasul 2.

    Niciodata nu te lasa injosita, indiferent pentru care om. Daca el nu poate face inteligentei tale, locului de munca mai bine platit decat al lui, etc. mai bine schimba imediat subiectul.

Pasul 3.

    Aveti grija de corpul dumneavoastra. Aspectul e foarte important. Nu este nici un dubiu legat de asta. Un barbat trebuie sa fie atras de tine fizic, inainte de a se indragosti cu tine sau este cel putin dispus sa-si petreaca ceva timp cu tine. Daca nu aratati mai bune, sau credeti ca aveti nevoie pentru a pierde in greutate, poti incepe sa faci exercitii fizice si sa mananci sanatos. Nu-i anunta insa acest lucru lui, pentru ca nu vrei sa se para, ca tu crezi ca nu esti suficient de buna pentru el, de aceea ar fi indicat sa o faci in liniste, si cu determinare, ca o doamna. Avand grija de corpul tau acesta va face minuni pentru increderea in dumneavoastra, si urmatorul lucru ar fi ca, ai avea pretendenti mai multi decat veti sti.

Pasul 4.

    Fii independenta financiar. Un barbat va sti imediat daca aveti sau nu independenta financiara si nu-l vezi ca pe un tichet de masa, si va face sa scape repede de tine ca de un “obicei prost”. Daca el e destept, te va parasi imediat dupa ce a ajuns cu tine in pat.

Pasul 5.

    Nu vorbi despre angajamente de la prima intalnire, cu excepÅ£ia cazului, in care nu doriti sa aveti o a doua intalnire cu el. Angajamentul este ceva care apare in mod natural, o data la doi oameni care cu adevarat se cunoasc reciproc, si sunt capabili sa recunoasca modul in care acestia completeaza viata celuilalt. Acest proces nu poate fi grabit prin interminabile conversatii. Ceea ce inseamna ca nu se poate convinge verbal ca el ar trebui sa se angajeze in vreun fel fata de tine. Ce poate si trebuie sa faceti, este sa-i arati cine esti si speranta ca voi doi sa fiti compatibili. Daca timpul arata ca nu sunteti compatibili, este de fapt, mult mai bine. Imaginati-va: lacrimi si banii pe care ii veti economisi, si ca nu treceti printr-un divort in viitor. Evitati in a discuta despre angajament daca nu vrea sa discute asta cu tine. Nu-l aduce prima in discutie. Un barbat care te iubeste, singur isi va lua angajament. Asadar, nu va fi necesar pentru tine, sa-l convingi pe el ca ar trebui sa isi ia angajament, ci el sa faca asta pe cont propriu. Daca nu, e pierderea lui si ar trebui sa mergi mai departe.

Pasul 6.

    Pastrati romantismul si distractia. Fiind cu tine, ar trebui sa ti se para, ca o evadare. Ca o vacanta fabuloasa. El niciodata nu ar trebui sa petreaca timpul ingrozit cu tine, indiferent de ceea ce faceti impreuna, fie ca doar petreceti o seara la domiciliu sau sa iesiti in oras. Nu fi strans concentrata pe tine, pe treaba ta, pe hobby-uri, pe prieteni si familie. Intotdeauna pleaca de la premisa ca esti ceea ce esti, si ca nu mai este nimeni altcineva ca tine acolo unde mergi.

Pasul 7.

    Pastrati-va educata si bine informata. Cititi si tineti pasul cu evenimentele din lume. Daca tot se poate vorbi cu el despre “Sex and the City” si “American Idol” aveti nevoie sa va extindeti orizonturile. Ganditi-va in acest fel, tara in care traim, un posibil razboi la moment dat, o recesiune, suntem in pregatiri pentru cursa prezidentiala, etc. sa fii capabila sa porti o conversatie pe diverse teme. Amintiti-va ca unele dintre cele mai seducatoare, cele mai faimoase femei (Cleopatra, George Sand, Lou Salome, Martha Gellhorn, pentru a numi doar cateva), au fost inteligente ca dracu ‘.

Pasul 8.

    Odata ce sunteti foarte intimi, sa depui eforturi pentru al lua mintile in pat. Pentru sfaturi despre cum sa faci asta, citeste articolul meu cu privire la “cum sa-i iei mintile in pat”. Nu-ti cere scuze pentru sau sa va fie rusine de sexualitatea ta. In loc sa cuprinzi toate aspectele despre tine, lasa-l pe el sa le adopte si le vei adopta si tu.