Don't Miss

Cum sa faci burgerul perfect

By on iulie 12, 2018

Vara este destinata gazduirii gratarelor din gradina completate cu burgeri suculenti.Aceste sfaturi va vor ajuta in prepararea burgerului perfect de fiecare data:

1.Utilizati carne de calitate inalta – textura este importanta.Puteti sa-l amestecati cu coaste sau piept,ceea ce va duce la o carne mai sarata,mai aromata , dar exista si alte soiuri care vor functiona si ele.

2.Lasati condimentele sa patrunda in carne.Faceti acest lucru cu cel putin 12 ore inainte de a fi pusa carnea pe gratar.

3.Gatiti la foc mare – gatitul pe gratar deschis este calea de urmat.Daca trebuie sa gatiti in interior, va recomand sa folositi o tigaie de fier.Ambele tehnici vor duce la arderea carnii in loc sa o abureasca.Rasuciti la fiecare 20-30 secunde pentru o temperatura mai uniforma si nu apasati niciodata pe burger , pentru a pastra toate aromele si sucurile.

4.Obtineti branza si lasati-o sa se odihneasca – prefer branza maruntita peste branza feliata.Acest lucru se datoreaza faptului ca acestea iau mai putin timp sa se topeasca,ceea ce reduce riscul de supraincalzire a burgerului.Lasati carnea sa se odihneasca pentru cel putin 5 minute dupa care adaugati branza topita pentru un a fi mult mai suculent si perfect.

5.Incheiati cu aroma de untura.Puteti adauga rosii,salata ,iar impreuna cu ceapa rosie si muraturile ve-ti avea burgerul perfect.

 

About Diana Sandu