Cum sa faci burgerul perfect
Vara este destinata gazduirii gratarelor din gradina completate cu burgeri suculenti.Aceste sfaturi va vor ajuta in prepararea burgerului perfect de fiecare data:
1.Utilizati carne de calitate inalta – textura este importanta.Puteti sa-l amestecati cu coaste sau piept,ceea ce va duce la o carne mai sarata,mai aromata , dar exista si alte soiuri care vor functiona si ele.
2.Lasati condimentele sa patrunda in carne.Faceti acest lucru cu cel putin 12 ore inainte de a fi pusa carnea pe gratar.
3.Gatiti la foc mare – gatitul pe gratar deschis este calea de urmat.Daca trebuie sa gatiti in interior, va recomand sa folositi o tigaie de fier.Ambele tehnici vor duce la arderea carnii in loc sa o abureasca.Rasuciti la fiecare 20-30 secunde pentru o temperatura mai uniforma si nu apasati niciodata pe burger , pentru a pastra toate aromele si sucurile.
4.Obtineti branza si lasati-o sa se odihneasca – prefer branza maruntita peste branza feliata.Acest lucru se datoreaza faptului ca acestea iau mai putin timp sa se topeasca,ceea ce reduce riscul de supraincalzire a burgerului.Lasati carnea sa se odihneasca pentru cel putin 5 minute dupa care adaugati branza topita pentru un a fi mult mai suculent si perfect.
5.Incheiati cu aroma de untura.Puteti adauga rosii,salata ,iar impreuna cu ceapa rosie si muraturile ve-ti avea burgerul perfect.
0 comments