Don't Miss

Cum sa ai grija de tine

By on iunie 27, 2016
viata sanatoasa

Sanatatea este unul dintre cele mai importante aspecte ale vietii. In viata nu putem face nimic daca nu suntem sanatosi asadar sanatatea sta la baza tuturor succeselor noastre. Ei bine, pentru a fi sanatosi trebuie sa ne ghidam dupa anumite reguli care sa ne intareasca organismul si nu care sa il distruga.

Atunci cand ne dorim o sanatate de fier este de la sine inteles ca trebuie sa renuntam la mancarurile de tip fast-food. Pe masura ce vom renunta la ele organismul nostru cu siguranta se va intari si vom reusi sa avem si o imunitate mai buna si un look mai fresh in fiecare zi. Deasemenea, viciile trebuie excluse. Bautura, tutunul si chiar iesitul in cluburi noaptea trebuie redus daca nu puteti sa il eliminati de tot. Distractia poate fi facuta si fara sa beti in mod excesiv sau sa fumati fel de fel de tigari.

In plus, in cazul femeilor care isi doresc sa devina mame, sanatatea este aspectul care se afla in fruntea listei. Trebuie sa aveti grija de orice aspect, sa nu iesiti mult prea dezbracate insa nici prea imbracate, trebuie sa mancati sanatos, la ore fixe si sa va odihniti cat mai bine pentru a duce la bun sfarsit sarcina.

Nu uitati de importanta pe care o are medicul in ceea ce priveste problemele de sanatate. Fie ca asteptati un copil fie ca nu, controalele de rutina sunt de rutina asadar trebuie sa le faceti in fiecare luna iar daca nu va simtiti prea bine sa nu ezitati sa mergeti la un consult. Daca veti amana iar si iar lucrurile se vor agrava si tot dumneavoastra veti avea de suferit!

Daca vreti sa va intariti imunitatea atunci cumparati-va produse din magazinele naturiste si veti vedea cum in timp nu veti mai avea atat de multe probleme de sanatate!

About Diana Sandu