Don't Miss

Cum poti avea o petrecere reusita

By on iulie 8, 2016
petrecere faina

In momentul in care vrei sa organizezi o petrecere trebuie sa stii ca rezultatul final se impune sa fie foarte reusit din toate punctele de vedere, fara ca cineva invitat sa nu se simta bine sau sa se simta ca nu este bine primit la aceasta petrecere. Stii ca oamenii sunt diferiti dar acest lucru nu trebuie sa te descurajeze ci sa te faca sa lupti pentru ca totul sa fie cat mai ok. Daca vei crea un mediu cat mai putin formal si relaxant, toata lumea inclusiv si tu va veti simtii extraordinar.

Pentru inceput, indicat ar fi sa iti pui o serie de intrebari si raspunde tot tu la acestea foarte clar pentru ca munca ta sa fie mult mai usoara si pentru a evita aparitia unor posibile confuzii. Iata mai jos cateva exemple de intrebari pe care ai putea sa tii le pui:

  1. Care va fi data petrecerii?
  2. Cati invitati vor fi prezenti?
  3. Ce locatie as putea sa aleg pentru acest tip de eveniment?
  4. Ce fel de petrecere va fi?
  5. De ce buget dispun?
  6. Ce gen de muzica este cel mai bun pentru a nu supara pe nimeni?
  7. Ce fel de mancare si bautura voi servi?

1. Data aleasa trebuie sa fie cat mai ok pentru toata lumea invitata la petrecere. Numarul de invitati care vor veni la petrecerea organizata de tine este foarte importanta pentru ca, in functie de confirmarea venirii lor tu vei putea sa iti alegi localul perfect. Daca alegi un local mult prea mic, atat invitatii tai cat si tu nu va veti simtii in largul vostru.

2. Data, locatia si numarul celor prezenti la petrecere a fost stabilit deja nu ne ramane decat sa te gandesti ce fel de petrecere vrei sa organizezi. Poti sa optezi pentru o petrecere simpla in care tu si prietenii tai va puteti intalni si povestii tot ce ati mai facut in ultima perioada sau poti opta pentru a petrecere ceva mai speciala, unde toata lumea sa se distreze la maxim. Poti sa alegi si pentru o petrecere in care toata lumea sa se costumeze in cele mai traznite personaje.

3. Bugetul pe care il vei aloca petrecerii este la fel de important pentru ca, asa vei putea sa stii cu siguranta cat invitati poti sa chemi, localul pe care il vei alege, mancarea, muzica si multe altele. Indicat ar fi sa nu te intinzi prea mult daca bugetul nu iti permite sa faci acest lucru.

4. Muzica si mancarea aleasa reprezinta si ele doua aspecte foarte importante atunci cand petrecerea trebuie sa fie cat mai reusita. La o petrecere de genul acesta, mancarea trebuie sa fie una cat mai usoara, dar totodata sa ii sature pe invitati. Numai tu poti stii cu exactitate ce mananca fiecare prieten iar pentru a nu da gres cel mai bine este sa ai in mintea ta de fiecare data notiunea de general. Acelasi lucru trebuie sa se intample si la bautura. Pentru fete alege ceva usor iar pentru baieti binecunoscuta bere.

Pentru a creea ceva spectaculos atunci cand vei servi sampania, cumpara cateva bucati de gheata carbonica. Adauga-le in pahare si cu siguranta toti invitatii vor ramane uimiti de ceea ce poate face acesta.

About Diana Sandu