Don't Miss

Cum este posibil sa iti multiplici natural celulele stem?

By on ianuarie 4, 2017
celulele-stem

Una dintre cele mai recente si mai inovatoare descoperiri in ceea ce priveste domeniul medicinei o reprezinta beneficiile celulelor stem si multiplicarea lor naturala. Despre influenta acestor celule in organismul uman s-a tot vorbit, cea mai renumita functie a lor fiind de a preveni orice forma de boala sau de afectiune cunoscuta in medicina actuala, dar si de a regenera tesutul organelor afectate.

Astfel, celulele stem devin un aliat puternic pentru combaterea unor boli precum diabetul sau afectiuni ale ficatului si reprezinta o solutie in ameliorarea oricarui tip de deteriorare a muschilor, a oaselor sau a cartilajelor.

Deoarece odata cu varsta, resursele de celule stem din organismul uman se diminueaza, cercetatorii au elaborat o reteta pe baza de ingrediente 100% naturale, care stimuleaza inmultirea acestui tip celular. Laboratoarele Vita Crystal au dezvoltat un supliment ce poarta denumirea Olimpiq StemXCell si care are la baza o formula revolutionara. Plantele si ingredientele, ce stau la baza calitatii si a rezultatelor promitatoare ale acestui supliment, predomina intr-o varietate de alge, coji si seminte de fructe macinate, ingrediente herbale, precum frunze de mesteacan sau de urzica si plante medicinale precum coada calului.

Celulele stem adulte se gasesc in mai multe zone ale organismului uman, precum creierul, coloana vertebrala, pielea, maduva osoasa sau chiar si in grasimile din interiorul corpului nostru. Specialistii continua sa investigheze influenta pe care o produce prezenta celulelor stem la nivelul fiecarei localizari.

Cei de la Vita Crystal au reusit sa dezvolte mai multe produse, ce functioneaza ca un stimulator al celulelor stem din organism si care corespund cu diverse nevoi ale pacientilor. In functie de procentul capacitatii de regenerare, acestea ofera rezultate vizibile intr-o perioada redusa de timp.

Cele trei categorii de produse Olimpiq StemXCell propuse de specialisti prezinta trei formule cu un impact ridicat, in functie de necesitatea fiecarui pacient. Primul set de capsule promite o capacitate de crestere a celulelor stem cu 50% intr-un interval de doar o ora. Fara a exista un dozaj de elemente sintetice sau chimice, compozitia acestui supliment determina o refacere rapida a organismului in fata afectiunilor deja existente si o imbunatatire a functiilor acestuia, anuland efectul nociv al factorilor radicali din mediul extern.

A doua categoria a suplimentelor Olimpiq StemXCell propune pacientilor o concentratie mai mare, ce permite multiplicarea naturala a celulelor stem din organism pana la 175% intr-un timp mult mai rapid decat in mod normal si asigura o recuperare mai usora a zonelor si a tesuturilor afectate.

Pentru persoanele care sufera de deteriorarea organului pancreatic si care se lupta cu diverse stadii de diabet, specialistii propun Olimpiq StemXCell 175% SL. Acest tratament are in compozitie ingrediente naturale, ce permit secretia unor formatiuni celulare adulte care produc beta, substanta esentiala pentru buna functionare a pancreasului.

Solutia gasita de cercetatorii de la Vita Crystal vine ca o alternativa a transplantului de celulele stem, care inca reprezinta un subiect controversat in lumea medicala si care poate sa aiba efecte diminuate. Aceste suplimente se administreaza ca adjuvant si nu inlocuiesc tratamentul alopat recomandat de specialist.

About Diana Sandu