Don't Miss

Cinci volume pe care trebuie sa le citesti primavara aceasta!

By on aprilie 11, 2016
carti de citit

Cartile sunt cele mai bune prietene ale noastre sau cel putin asa ar trebui sa fie pentru multi dintre noi. Iata cateva titluri care merita citite de oricine:

“N-a mai ramas niciunul..” – Agatha Christie – Autoarea este cunoscuta ca Regina Crimei, unul dintre cei mai vanduti scriitori ai tuturor timpurilor. Cartea a fost publicata initial cu titlul de “Micii indieni” si este inca considerata cea mai vanduta carte de mister din toate timpurile.

“Codul lu DaVinci” – Dan Brown – Cartea este cunoscuta drept una dintre cele mai bune lucrari ale autorului si a creat foarte multe controverse si, in ciuda problemelor intampinate, a cunoscut un succes urias.

“Black Beauty” – Anna Sewell – Povestea vietii unui cal, care, in ciuda relelor tratamente la care a fost supus, a aratat bunatate si iertare. Este o carte care pur si simplu te invata ce inseamna bunatatea fata de un animal, o poveste frumoasa, vanduta si ea foarte bine.

“Alchimistul” – Paulo Coelho – Una dintre cele mai celebre carti ale sale, despre ceea ce inseamna a-ti urma visele, avandu-l in centru pe Santiago care porneste in cautarea visului sau, comoara ascunsa.

“Seria Harry Potter” – J. R. Rowling a creat senzatie cu aceste carti – 7 volume bazate in intregime pe o lume fantastica. Este descoperita povestea unui tanar vrajitor, Harry Potter, in aventurile sale alaturi de prietenii sai Ron Weasley si Hermione Granger. Aceasta poveste a creat un succes incredibil, care a culminat cu ecranizarea acestora.

About Diana Sandu