Don't Miss

Chirurgie plastica: Frumoasa in ziua nuntii

By on martie 15, 2018
Chirurgie plastica: Frumoasa in ziua nuntii

Restaurantul este rezervat, florile dvs. sunt comandate si masuratorile finale au fost facute pentru rochia de vis. Atunci cand toate detaliile sunt stabilite, este timpul sa va asigurati ca veti arata impecabil intr-o zi atat de speciala. Dr. Diana Lambie va poate ajuta sa faceti exact asta! In calitate de chirurg de sex feminin, ea ofera expertiza asupra corpului feminin.”Ii ghidez pe pacienti prin procesul de selectare a procedurii potrivite pentru ei”, spune ea. „Am cel mai bun interes al pacientilor, deci imi dau mereu opinia lor onesta”.

Dr. Lambie, impreuna cu chirurgi plasticieni certificati, Dr. John Choi si Dr. Michael Seto, lucreaza cu mirese pentru a obtine rezultatele dorite printr-o varietate de optiuni chirurgicale. Multe aleg liposuctia pe talie pentru a imbunatati masuratorile pentru rochia de mireasa sau marirea sanilor pentru a le spori increderea. Cu toate acestea, Dr. Lambie subliniaza importanta planificarii in viitor atunci cand vine vorba de aceste proceduri.

Proceduri simple, fara chirurgie pot fi programate in ultimul moment, dar interventiile chirurgicale trebuie planificate cu cateva luni inainte de nunta. „Este nevoie de timp pentru corpul tau sa se vindece si sa arate cele mai bune rezultate.”

Injectabile precum Botox si Juvederm ofera un aspect mai tineresc prin eliminarea liniilor fine si a ridurilor in toate zonele fetei. Procedurile de indepartare a parului cu laser sunt cea mai usoara si mai eficienta metoda de a inlatura parul nedorit, astfel incat sa va simtiti cel mai bine in rochia ta.

About Diana Sandu