Don't Miss

Chiripractica si rolul sau in sanatatea noastra – II

By on decembrie 28, 2020

2. Performanta atletica sporita
Ajustarea chiropractica imbunatateste flexibilitatea si gama de miscari, crescand in acelasi timp contractia musculara voluntara maxima si antrenamentul cortical. Fiecare liga sportiva majora foloseste chiropractici pentru a-si mentine sportivii in miscare si performante la nivelul lor cel mai inalt. Putem face acelasi lucru pentru studentii sportivi si adultii care participa la sport sau la alte programe de fitness.

3. Atenuarea durerii TMJ
Chiropracticienii sunt capabili sa ofere alinare pacientilor care sufera de tulburari articulare temporomandibulare. Acest lucru se realizeaza prin ajustari usoare, cu forta redusa, coroborate cu eliberarea musculara in regiunea maxilarului si a gatului.

4. Sciatica si alte ameliorari ale durerii radiante
Folosim decompresia coloanei vertebrale non-chirurgicale, impreuna cu ajustari chiropractice, pentru a oferi pacientilor ameliorarea durerii radiante atat in ​​brate, cat si in picioare. Combinatia dintre terapia de decompresie si ajustarile poate oferi pacientilor ameliorarea durerii.

5. Scaderea consumului de medicamente
Cei care prefera sa evite medicatia ar putea beneficia de o vizita chiropractica. Un nou studiu publicat de Biblioteca Nationala de Medicina arata ca pacientii cu dureri ale coloanei vertebrale care au primit ingrijiri chiropractice au fost cu 64% mai putine sanse de a completa o reteta de opioide pentru durerea lor.

In general, ajustarile chiropractice au ca rezultat imbunatatirea functiei si a calitatii vietii. De nenumarate ori, am vazut ca persoanele care primesc ingrijire chiropractica raporteaza o mai buna functionare in viata lor de zi cu zi, ceea ce le imbunatateste calitatea generala a vietii.

Daca va puteti raporta la oricare dintre beneficiile de mai sus, programati o intalnire pentru a vedea ce poate face chiropracticantul dvs. pentru dvs.

About Diana Sandu