Don't Miss

Cele mai moderne 3 Gadgeturi pentru casa ta !

By on mai 15, 2018

Verifică ce fac prietenii tăi cu blana de la departare!
Te-ai intrebat vreodata ce face cainele tau cand esti plecat? Păstrați un ochi pe animalul dvs. de companie cu un nou obiect gadget numit Petcube. Această tehnologie prietenoasă pentru animalele de companie poate distra orice animal de companie în timp ce așteaptă cu nerăbdare întoarcerea proprietarului. Cu o varietate de modele, Petcube vă permite, de asemenea, să vă vedeți, să vă vorbiți și să vă antrenați animalul fără a fi acasă.
Modelul Biciclete Petcube include un aparat de fotografiat pentru animale de companie, care poate fi tratat la orele programate și vă va aminti să vă verificați animalul. Sunetul și alertele de mișcare sunt trimise direct pe telefonul dvs. pentru a vedea ce fac animalele dvs. de companie în timpul lor liber și pentru a înregistra videoclipuri amuzante de acasă. Petcube susține că dispozitivul „distinge proprietarii de animale de companie de la părinții de companie”.

Ascunde televizorul pentru o zi!
Doriți să vă ascundeți televizorul pentru o zi? Nici o problema! LG a anunțat un nou mod de a stoca un televizor, care a fost lansat la emisiunea Consumer Electronics Show din 2018, unde compania a debutat un televizor OLED de 4 inch de 4 inch, care se rostogolește ca o defilare în 12 secunde. Televizorul flexibil se încadrează într-o cutie dreptunghiulară care poate fi așezată pe orice tip de suport pentru televizor sau poate fi stocată în altă parte.
În timpul spectacolului, LG a arătat că prototipul poate fi rulat la înălțimea dorită, perfect pentru afișarea imaginilor de familie sau a vremii locale. Această nouă tehnologie vă permite să mutați sau să ascundeți cu ușurință o piesă permanentă permanentă din casa dvs., fără a compromite o imagine clară.

Perna Robo iti ofera un somn de vis!
Adăugați un robot Somnox de somn la pat pentru un somn mai bun. Robotul Somnox îți îmbunătățește somnul prin folosirea de sunete care ajută la reglarea respirației. Robotul mic, pluș, asemănător cu perna, respiră împreună cu tine pentru a crea un ritm care sa dovedit a reduce stresul și a face mai ușor să-i prindem pe cei din Z.
Ca orice tehnologie nouă, puteți conecta robotul la telefonul dvs. inteligent pentru a vă crea propriile repetări de respirație cu aplicația Somnox. De asemenea, are capacitatea de a juca o varietate de sunete, inclusiv zgomot alb, audiobook-uri și batai ale inimii, pentru a vă liniști să dormiți. Sunetele se opresc când adormiți. Forma huggabilă a fost testată pentru a se asigura că toată lumea poate să se înghesuie de somn Somnox.

About Diana Sandu