Don't Miss

Cele mai frecvente intrebari despre epilatoare

By on septembrie 20, 2018
epilator bun

Epilatoarele sunt cele mai populare dispozitive de indepartare a parului de pe corp. Un epilator este un dispozitiv de indepartare a parului care indeparteaza firele din radacina. Pe langa ceara, epilarea este una dintre cele mai bune proceduri de indepartare a parului de pe corp, numai daca este realizata corect.

Iata care sunt cele mai frecvente intrebari despre epilatoare pe care oamenii le pun foarte des!

Ce este un epilator?

Un epilator este un tip de aparat de ras electric. Unicitatea epilatorului consta in faptul ca acesta contine mai multe pensete in loc sa taie cu ajutorul lamelor.

Ce inseamna epilarea parului cu ajutorul unui epilator?

Epilarea parului cu ajutorul unui epilator este procesul de indepartare a parului de la radacini, mai degraba decat taierea acestuia cu ajutorul unor lame.

Epilatoarele functioneaza bine?

Epilarea este considerata una dintre cele mai bune solutii de a scapa de parul nedorit. Este o procedura foarte eficienta; poti scapa de firele de par de 0, 55 m. Deoarece parul este indepartat din radacina, dupa ce se termina acest proces, vei ramane cu pielea neteda si moale. Chiar si un epilator suficient de bun poate face o treaba excelenta in indepartarea celor mai mici fire!

Cat va dura pana sa imi creasca parul dupa ce ma epilez cu un epilator?

Deoarece chiar si cele mai mici fire de par sunt indepartate, va dura mult timp pana ce parul va creste din nou.

Doare sa te epilezi cu un epilator?

Din pacate, daca este prima oara cand te epilezi cu un epilator, nu va fi o experienta atat de placuta. Senzatia de durere se diminueaza, totusi, pe masura ce trece timpul si te obisnuiesti cu ea.

Epilarea cu un epilator este mai dureroasa decat epilarea cu ceara?

Foarta multa lume sustine ca epilarea cu ceara este mult mai dureroasa decat epilarea cu un epilator. Poti alege sa consumi un pahar de vin sau niste analgezice inainte de a te epila pentru prima data, daca iti este frica intr-adevar de durere.

Ar trebui sau nu sa folosesc un epilator?

Da, va recomandam cu siguranta sa folositi un epilator. Chiar daca va dura ceva timp pana sa te obisnuiesti cu el si poate fi dureros la primele utilizari, treptat te vei obisnui cu acest proces, necesar mai ales in zilele de vara.

Pot utiliza un epilator pentru a indeparta firele de par groase?

Este recomandabil sa epilezi firele de par cand acestea sunt inca subtiri. Cu cat ele sunt mai groase, este posibil ca pensetele epilatorului sa nu mai fie atat de eficiente.

About Diana Sandu