Don't Miss

Ceaiurile care iti pot reda silueta mult visata!

By on noiembrie 7, 2015
ceai alb

Ceaiul verde are o istorie indelungata de folosire ca supliment pentru curele de slabire. Este poate, cel mai larg acceptat element natural in lupta cu obezitatea. A fost folosit pret de secole intregi de aproape orice civilizatie cunoscuta, iar beneficiile sale nu se limiteaza strict la pierderea in greutate.

Descoperit mai intai de comunitatea chineza, sortimentul de ceai verde a fost folosit pentru a trata boli comune, de la simple dureri de cap la afectiuni mai serioase ale ficatului, rinichilor sau ale oaselor. Daca ceaiul verde actioneaza singur ori in anumite conditii si amestecuri – aceasta este una dintre preocuparile majore ale oamenilor de stiinta naturisti de astazi, care inca mai incearca sa ii elucideze misterele si sa ii extraga in mod concentrat beneficiile.

Ca ceai de slabit, ceaiul verde s-a remarcat din cele mai vechi timpuri. Nu exista dubii ca acesta are efecte asupra cresterii metabolisului si intensificarii arderilor. Totusi, se pune problema daca ajuta singur sau doar in contextul unei diete si a unor exercitii fizice constante. Procesul de ardere a grasimilor este ajutat de continutul de cafeina al ceaiului si de antioxidantii din compozitie. Cu alte cuvinte, acesta creste nivelul energetic, ajutandu-ne sa scapam de mai multe calorii, decat am face-o in stare de veghe. Slabitul nu apare totusi fara interventia noastra asupra propriului corp.

Consumarea de ceai verde, fie ca lichid, fie sub forma de capsule, ne va da doar energia de care avem nevoie pentru a ne misca mai mult, a exersa zilnic, a deveni mai activi. Pe scurt, daca sunteti in cautarea unor suplimente pentru slabit, veti vedea ca ceaiul verde este o componenta organica a acestora. Este important sa tinem minte insa, ca oricat de convingatoare ar fi materialele promotionale, ceaiul verde este doar conbustibilul care te ajuta sa pui in miscare corpul pentru a arde grasimile.

Si totusi, mai exista un sortiment apreciat de reprezentantele publicului feminin care doresc sa se elibereze de povara kilogramelor in plus. Astfel, o cana de ceai alb se poate dovedi un artificiu magic pentru acelea dintre dumnevoastra care nu au timpul necesar pentru a face vizite in mod repetat salilor de fitness sau centrelor de remodelare corporala unde se pot bucura de ingrijirea celor mai renumiti specialisti.

Stilul de viata agitat, programul profesional aglomerat sau multitudinea activitatilor casnice reprezinta doar cateva dintre premisele ce ne limiteaza modificarile stilului de viata. Astfel, in momentul in care observati cu obiectivitate faptul ca in programul dumneavoastra nu se pot strecura orele de miscare impuse de un regim sanatos de viata cel mai bine ar fi sa va indreptati atentia catre suplimentele nutritive uzuale pe care le puteti testa pentru a va indeplini dorintele legate de o silueta mult mai subtil sculptata.

Recomandat este sa alegeti acele ceaiuri naturale care surprind intamplator in compozitia lor substante care va pot ajuta in lupta cu kilogramele in plus, in detrimentul acelora care se proclama pe piata de specialitate drept „ceaiuri de slabit” eficiente. De asemenea, fiti foarte atente la preturile acestor suplimente, de cele mai multe ori ele bazandu-se pur si simplu pe o strategie de marketing nu tocmai orientata spre nevoile acute ale publicului autohton.

About Diana Sandu