Don't Miss

Ce urmează pentru noile burlăcițe

By on iunie 20, 2015
burlacite

În timp ce un cuplu se destramă, două noi au șanse să se formeze: proaspăt divorțații devin jumătățile unor mariaje viitoare astfel încât toată lumea e fericită. Cum primăvara asta divorțul a fost la mare „căutare”, e posibil ca toamna să se numere… noile idile!

Amorul în showbiz are așa o dinamică rapidă încât de fiecare dată când se formează un cuplu pe margine încep deja să se creioneze scenariile despărțirii. Motivele sunt, în general, repetitive: lipsa de comunicare, presiunea prea mare din partea presei (sic!), distanța, în concluzie, „diferențe ireconciliabile”. „Recolta” din această primăvară a fost foarte bogată în despărțiri celebre; acum se dezbate până la epuizare care dintre cei doi a intentat divorțul, cine pe cine a înșelat, cine rămâne cu mașina și cine cu casa. Curiozitatea nu se sperie de blițuri!

Când ea e în America și el în România
Cuplul Boureanu – Pelinel s-a format ca un pansament pentru politician. După ce prima nevastă a fugit cu nașul lor de căsătorie, nimeni altul decât fostul coleg de partid al mirelui încornorat, ex-ministrul Sebastian Vlădescu, Cristian Boureanu era sceptic în a repeta experiența mariajului.  A apărut însă Valentina Pelinel și a șters cu buretele toate îndoielile. În 2007, în Grădina Botanică din București cei doi își jurau credință și se angajau să lupte împreună pentru celula de bază a societății. Apoi, pe malul lacului Snagov, și-au jurat că se vor iubi până când moartea îi va despărți. Asta s-a întâmplat în luna aprilie a acestui an, când le-au murit sentimentele de dragoste! Valentina a petrecut ultimele luni stând mai mult în America decât în România, în timp ce soțul ei s-a luptat cu aprige dificultăți financiare.
După ce presa de scandal l-a mai trecut odată pe Cristian Boureanu prin furcile caudine ale suspiciunilor de infidelitate – Valentina ar fi avut o idilă secretă cu Cristian Borcea, care însă nu a fost comentată de niciuna dintre „părțile” implicate – acesta s-a limitat să anunțe divorțul pe Facebook. „După mai mult de trei luni de relație la distanță am ajuns, împreună cu Valentina, la concluzia că trebuie să ne despărțim. Îi sunt recunoscător Valentinei pentru clipele minunate, pline de dragoste, pe care le-am trăit împreună. Din păcate, viața ne-a dus deja pe drumuri foarte diferite și suntem astăzi două persoane independente.”, a scris Boureanu.
Soția lui s-a limitat să posteze imagini cu flori și cerul senin. Și, în plus, ca să deschidă șirul ipotezelor post-divorț, presa autohtonă susține că s-a întors din America și i-a făcut o vizită la închisoare lui Cristian Borcea! S-a pronunțat divorțul, să înceapă viitorul!

Când ea e în România și el în închisoare
Un alt divorț cu cântec din primăvara mondenă e cel dintre Maria Marinescu și Frank Colin. Creatoarea de modă tocmai a bifat al doilea divorț, după ce primul a fost chiar mai controversat decât actualul: în 2007 a divorțat, după doar câteva luni de mariaj, de Ion Ion Țiriac, fiul magnatului. Dacă despre primul mariaj a declara că a fost „o glumă”, despre proaspăt încheiatul susținea, până să-l anuleze, că și-l dorește etern. De Frank Colin, soțul de origine franceză, s-a îndrăgostit iremediabil și împreună au devenit părinții lui Levyn, un băiețel blond, leit tatălui.

Totul a mers ca pe roate până când pe fir a intrat Interpolul. Nu, nu mariajul era ilegal, ci presupusele activități infracționale ale lui Frank. Acesta a fost arestat în urmă cu un an de autoritățile franceze care îl acuză că ar face parte dintr-un grup care a traficat nu mai puțin de 700 de kilograme de cocaină! Deși soțul-inculpat susținea că e o eroare și că va ieși imediat din arest pentru că e nevinovat, nici după 12 lui situația nu s-a îmbunătățit. Ba mai mult, Maria Marinescu a dat cu subsemnatul la procuratură din cauza necazurilor consortului ei. Amploarea pe care a luat-o ancheta și depărtarea ce nu pare să dispară dintre cei doi au determinat-o pe creatoarea de modă să divorțeze de soțul ei. Acesta susține că fiul ei e cel pentru care face acest efort și că îl iubește în continuare pe Frank. Acesta se folosește, din spatele gratiilor, de rețelele de socializare pentru a-i transmite fostei sale soții mesaje de dragoste și așa au ajuns în punctul în care, deși susțin că se iubesc, s-au despărțit cu acte în regulă.
După o perioadă de „doliu emoțional”, Maria a reînceput să frecventeze lumea mondenă și pare că viața de burlăciță îi priește!

About Diana Sandu