Don't Miss

Ce trebuie sa sti despre retetele sanatoase

By on aprilie 16, 2016
retete sanatoase

Ce sunt retetele sanatoase? Retetele sanatoase dar si utile in acelasi timp, sunt acele retete ce va permit sa actionati la inspiratie, sa faceti alegeri potrivite obiectivelor dumneavoastra, dar sa faceti acest lucru intr-un mod constant, chiar daca sunteti intr-un proces permament de invatare. Eu prefer sa gatesc acele retete sanatoase care se prepara rapid, cu ingrediente putine, care se proceseaza intr-un timp scurt, pentru a nu avea vase sau chiar aparate de curatat.

Condimentele dau si ele un gust bun retetelor sanatoase (cele naturale nu includ sarea si sunt fara chimicale), retetele pregatite in bucataria proprie trebuie sa arate bine, sa fie gustoase si sa aiba un miros aparte.

La baza celor mai multe din retetele sanatoase sta calitatea si prospetimea ingredientelor din care acestea sunt preparate si nu cantitatea si diversitatea lor. Pe scurt cu cat ingredientele nu sunt foarte sofisticate cu atat acestea sunt mai sanatoase.

Pot spune ca mama dar si bunica mea mi-au inspirat acest mod de a gati sanatos, pentru ca ele prepara de fiecare data cele mai sanatoase retete .Retele preparate de ele nu se compara cu cele pe care le gasim in restaurant care contin multe ingredientele ce au chimicale care duc la imbolnavirea organismului nostru.

Nici mama dar nici bunica mea nu gatesc mancare sofisticata dar pot afirma cu tarie ca mancarea preparata de ele este traditionala. Ele sunt foarte atente ce pun in farfurie si cu toate acestea, desi acum in ultimii ani ele gatesc mult mai sanatos, mancarea nefiind atat de grasa si nici atat de consistenta, gustul preparatelor lor a ramas la fel de bun ca odinioara.

A gati sanatos eu cred ca inseamna pentru fiecare persoana altceva, pentru mine inseamna a prepara acele retete doar cu ingrediente sanatoase. Pana la urma doar asa vom putea fi mult mai sanatosi, gatind retete sanatoase.

About Diana Sandu