Don't Miss

Ce produse se bazeaza pe gazon artificial?

By on decembrie 24, 2017
Gazon

Piata produselor si serviciilor cu gazon artificial s-a dezvoltat simtitor odata cu perfectionarea acestui tip de suprafata. Astfel, firmele furnizoare se lupta pentru a-si atrage clienti, oferindu-le suprafete de calitate la preturi acceptabile. Sunt firme care ofera toate tipurile de servicii legate de acest produs: consultanta, amenajare, intretinere. Astfel de firme sunt recomandate la a se apela atunci cand va detineti sa va amenajati un teren artificial.

Asadar, cam care ar fi produsele din gazon artificial? Dupa cum spuneam, aceste produse s-au diversificat odata cu evolutia tehmologica, ajungandu-se astazi la dezvoltarea de terenuri in functie de destinatia lor: fotbal, tenis, rugby, golf, sau gazon artificial pentru amenajari exterioare in propria gradina, in parcuri, parcarile centrelor comerciale, restaurantelor, hotelurilor, etc. Poate ca nu stiati cat de diversificata si specializata este aceasta gama de terenuri sintetice?

Aflati ca, Alcatrans va ofera toate aceste tipuri de terenuri, atat cu destinatie sportive cat si cu destinatie decorative. Ramane sa stabiliti dumneavoastra ce fel de teren v-ati dori. Pueti sa va amenajati un teren de tenis in spatele casei, iar peluza si gradina sa v-o reamenajati din gazon artificial. Avantajele ar fi multiple, mai ales in ceea ce priveste amenajarea gradinii: uitati de costurile de intretinere aferente unui gazon normal si veti avea privilegiul de a va bucura de confortul oferit de covorul de iarba sintetica pe o perioada mai indelungata. In ceea ce priveste terenul de tenis, va asiguram ca, datorita perfectionarii sale, nu veti simti diferenta fata de o zgura sau un teren de iarba naturala. Traiectoria mingii nu va fi influentata de starea terenului. Sansele de alunecare pe un asemenea teren sunt cu mult mai reduse fata de unul obisnuit.

Asadar, aveti toate argumentele sa luati in considerare achizitia unui teren artificial, indifferent ca este vorba de unul cu destinatie sportive sau unul decorativ.

About Diana Sandu