Don't Miss

Ce am mai vazut nou pe la TV?

By on mai 29, 2016
JUCARII

E o fetita simpatica la un post de televiziune pentru copii, care a crescut o data cu serialul in care joaca. Poate nu ai remarcat-o, dar copilul tau sigur o stie, pentru ca si el a crescut cu ochii tinta pe aventurile ei, televizate seara de seara.

Daca vei avea curiozitatea si rabdarea, vei putea urmari si tu un episod din serialul respectiv, ca sa iti faci o idee despre ce va sa zica divertisment pentru tanara generatie de astazi. Primul lucru de care vei fi izbit va fi faptul ca frumusica americanca vorbeste romana la perfectie. Evident, serialul e dublat pentru ca micutul tau sa nu se oboseasca cu buchisitul literelor, chiar daca el stie sa citeasca de la grupa mare, ca doar scopul televiziunii e entertainment-ul, nu faci rating culturalizand, nu?

In conditiile astea, singurul lucru care ma mai mira este ca numele domnisoarei respective, care vinde absolut orice in materie de copii si adolescenti, este scris corect pe produsele pe care ii este pusa imaginea. Pentru ca, la concurenta cu ea, toate celelalte personaje de filme si desene animate indragite de cei mici, se ingramadesc sa le zambeasca de pe tot ceea ce si-ar dori ei, iar parintii le-ar putea gasi, venite din Asia, aproape gratis.

Numai ca… dincolo de jucariile inofensive, printre ceea ce isi doresc cu ardoare copiii exista anumite accesorii pentru care mai important decat pretul este siguranta. Iar gandul trebuie sa ti se duca imediat la role. Desigur ca vei cauta cele mai ieftine role, dar cum stii ca sunt si cele mai sigure? Simplu, trebuie sa te uiti daca sunt produse cu respectarea normelor CE, iar aceasta o gasesti doar la cele fabricate de cei mai mari si mai cunoscuti
producatori in domeniu, si vin de obicei cu setul de protectie inclus. Si nu se vand in piata la tarabe, alaturi de chinezisme contrafacute, ci pe site-uri specializate in comercializarea produselor originale pentru copii.

About Diana Sandu