Don't Miss

Ce mai facem in timpul liber

By on septembrie 28, 2014
alergat

Uneori, mai ales atunci cand faci parte dintr-un grup de prieteni nu foarte mare si fara idei diversificate, poate sa iti fie foarte greu sa alegi ce sa faci in timpul liber. Idei ar fi ele, vreo doua, dar parca nici nu este timp destul, nici banii nu sunt prea multi si, oricum, le-ati experimentat, deja, de destule ori incat sa va fi plictisit. Insa, mai e o speranta: exista cateva modalitati de petrecere a timpului liber care nici nu necesita bani, nici foarte mult timp si, cu siguranta, vor fi pe placul tuturor!

Iesirile in natura

Fie ca e vara sau iarna, o iesire in aer libera este benefica si pentru organism, si pentru minte, dar si pentru relatiile de prietenie. Daca nu aveti, in apropierea zonei unde locuiti, un loc cu iarba verde, cu siguranta exista un parc sau, in cel mai rau caz, un bulevard unde sa puteti sa va plimbati. Important este sa simtiti aerul curat si sa va bucurati, macar 10 – 15 minute, de razele soarelui. Dupa aceea, va puteti retrage undeva pentru o inghetata sau o ciocolata fierbinte, in functie de anotimp.

La mine sau la tine?

Vizionarea unui film, impreuna cu prietenii, nu necesita, neaparat, o iesire la cinematograf: puteti sa faceti asfel de seri la una dintre voi, acasa. Puteti sa va impartiti responsabilitatile. Una adunce „rontaiala”, alta sucul si a treia este responsabila cu alegerea filmului. In timp, puteti sa mai schimbati decorul, mutandu-va si rotind atributiile.

Voluntariatul nu costa bani

Atunci cand vreti sa schimbati putin activitatile, va puteti orienta spre activitati de voluntariat. O multitudine de ONG-uri si campanii au nevoie de oameni care sa ii ajute si sa le impartaseasca ideile. Nici nu stiti cum va descoperiti noi pasiuni! Puteti, chiar initia propriile voastre campanii, in functie de preferintele si idealurile comune. Sunteti singure? Cum va suna o campanie „Free Hugs”?

About Diana Sandu