Don't Miss

Ce intrebari se ascund in spatele dietelor?

By on iulie 3, 2017
Diete

Curele de slabit vin in toate variantele si dimensiunile potentiale. Cateva sunt cure de tip capriciu, iar celelalte sunt excesiv de delimitative spre a se cadea a fi urmate pentru un interval mai lung de timp de doar ceva saptamani. In vreme ce altele sunt date de catre profesionisti care cladesc adevarate cure personalizate pentru client. Toate imbinate ne dau ceva orientari cu privire la ceea ce se cade sa consumam sau nu pentru a putea atinge telurile noastre si anume acelea de slabire rapida. Nu este fara important cat de multe diete alimentare vom proba, favorabile sau neadecvate, exista cateva lucruri fundamentale pe care trebuie sa le stiti pentru a poseda succesul in curele de slabit. Indiferent daca crezi sau nu aceste chestii elementare nu au nimic de-a face cu alimentatia.

Esti pregatit sa faci modificari capitale in viata ta chiar in acest moment?

Cauza pentru care oameni nu reusesc cu adevarat sa slabeasca indiferent cate regimuri adopta, este ca nu sunt gata mental pentru modificare. Pentru ca o dieta de slabire sa fie eficienta e necesar sa te obligi ca pe tot parcursul vieti sa suplinesti obiceiurile vechi si nesanatoase cu un nou stil de viata mai rational. Acest lucru are mai mult de a face cu libertatea si pregatirea pentru schimbare dacat cu o dorinta de a pierde ceva kilograme in plus, este o uriasa diferenta. Nu credeti? Dar vestea cea mai buna este, ca o data inceput drumul schimbari tabieturilor vechi si nesanatoase, veti fi stupefiati cat de bine va veti simti mental, fizic si afectiv.

Acesta este locul in care, oameni care au experimentat curele pe termen lung, au ajuns si unde vor sa ramana. Cand veti deveni cu certitudine dispusi sa schimbati genul de viata, va veti da seama ca regimurile de slabit rapide, scumpe nu mai au nici o semnificatie si ca slabirea va veni pe tot parcursul vieti, iar dvs. va veti simti si veti trai mult mai bine si mai adecvat.

Intrebati-va singuri.

  • Sunt dispus sa fac transformari dietetice permanente atat pentru mine cat si pentru familia mea?
  • Sunt pregatit sa incerc o strategie de exercitii fizice in mod repetat?

Sunt gata sa-mi apar transformarile genului de viata fata de cei ce incerca sa-mi distruga eforturile?
Nu va agitati daca nu sunteti in totalitate pregatiti pentru a adopta aceste transformari. Asta poate devini o etapa de informare, parte in care veti pastra procesul de cercetare prin citirea de articole si culegerea de informatii. Iar la momentul oportun cu certitudine veti putea replica cu “DA”, fara dubiu la intrebarile de mai sus. Atunci sigur sunteti gata!

About Diana Sandu