Don't Miss

Cazari in Mamaia: ce este clar sa sa fi informat

By on iulie 1, 2015
cazare mamaia

Mamaia este cea mai superioara statiune de pe tarmul roman, asadar, ofertele despre cazari in Mamaia sunt cele mai variate.

Cazare Mamaia: feluri de cazari

1 In Mamaia descoperi hoteluri de 2, 3, 4 si 5 stele, case de vacante, apartamente, vile impreuna cu complexe hoteliere. multitudinea hoteluri sunt cele la categoria 3 stele. Oportunitatile de cazari in Mamaia acopera complet diversitatea de meniu gastronomic, pornind de la self catering la all inclusive. Acest din urma tip poate fi cel mai slab reprezentat. Vizitati ofertele pentru hoteluri mamaia.

2 Cazari Mamaia: utilitati impreuna cu servicii

Cele mai importante servicii principale ale unitatilor de cazari la Mamaia sunt spatiile cu unitati sanitare proprii, aer conditionat, protectie impotriva insectelor la ferestre, camere cu doua locuri odata cu oportunitatea suplimentarii unui pat suplimentar, bazine odata cu sezlong impreuna cu parasolar, loc de distractie pentru copii.

3 Cazari Mamaia: tarife

Mamaia este cea mai scumpa locatie de la malul roman. Tarife reduse sunt exclusiv in extrasezon si in capetele de sezon propriu turismului.

La Mamaia, in cadrul unui hotel de 2 stele se achita o valoare de aproximativ 100 lei pe noapte. Pentru o camera dubla intr-un hotel de 3 stele, plata urca la cu aproximatie 130-150 ron pe noapte. La categoria 4 stele, o camera costa 180-200 lei, iar la 5 stele, valoarea poate fi mai mult de 250 lei pe noapte. La plin sezon, o camera la 5 stele poate costa mai mult de 400 lei pe noapte.

Intr-un apartament de Trei stele din Mamaia Sat, o saptamana costa 1000 lei numai pentru doua oameni, in capat de sezon. Un apartament de doua posturi de cazare, odata cu o capacitate de Patru persoane, costa 150 ron per noapte. La o vila de 3 stele, o camera poate fi incepand cu 70 ron pe noapte.

Aceia care isi petrec concediu odata cu sotia pot profita de discounturi si gratuitati. Copiii cu varste sub 12 ani pot avea cazarea in Mamaia fara costuri, precum si masa de dimineata, daca dorm in camera cu 2 adulti, fara pat suplimentar. La extrasezon, patul extra poate fi 60 ron per noapte, odata cu mic dejun care este inclus, iar in plin sezon, patul suplimentar costa 70 lei per noapte la un hotel de Trei stele. Doriti preturi ieftine pentru cazare mamaia?

About Diana Sandu