Don't Miss

Cateva aspecte in privinta rulourilor exterioare

By on iunie 14, 2016
rulouri

Confort, design si intimitate, acestea par a fi cele mai importante caracteristici ale rulourilor exterioare, produse cu un ascendent mai mult decat vizibil in industria constructiilor din Romania. Folosirea rulourilor exterioare poate fi solutia perfecta pentru oricine doreste ca imobilul sau sa beneficieze de un design inovativ, de temperaturi constante in perioada verii dar si de o izolare fonica si termica perfecta. Mai mult de atat, folosirea corecta a rulourilor exterioare va garanteaza o reducere a agentului termic pe timp de iarna cu pana la 10%, un aspect important in momentul in care locuinta dvs indeplineste si celelalte norme termice.

Sunt numeroase avantaje pe care vi le confera gama de rulouri exterioare, astfel ca cei mai putin familiarizati cu aceste produse necesita o scurta prezentare a acestora, o prezentare care sa va garanteze calitatea si beneficiile in functie de tipul de montaj ales.

1. Racoare si umbra in timpul sezonului cald. Datorita formei si a materialelor folosite la construirea rulourilor exterioare, se garanteaza o umbra constanta in timpul verii, o ajustare manuala a nivelului de lumina patruns in interiorul locuintei cat si a gradului de incalzire. Conform specialistilor, aveti posibilitatea ca in interiorul casei dvs sa beneficiati de temperaturi mai mici cu pana la 5 grade Celsius.

2. Siguranta si intimitate. Din punct de vedere al securitatii, rulourile exterioare beneficiaza de cele mai inalte standarde impotriva infractorilor. Orice sistem dispune de o incuietoare manuala, de o automatizare temporara pentru a oferi senzatia de prezenta a locatarilor cat si de o rezistenta sporita impotriva proceselor mecanice. Inimitatea este redata de posibilitatea acoperirii in totalitate a vizorului ferestrei, astfel ca sunteti feriti de privirile indiscrete ale persoanelor aflate in exterior, fie ca ne referim de simpli trecatori sau de vecini.

3. Izolare fonica si termica. Datorita sistemelor unice prevazute cu mateiale de imbinare a lamelelor, rulourile exterioare va ofera garantia unei izolatii fonice si termice de exceptie. Mai mult de atat, in cazul unor fenomene meteo de amploare(ploi abundente, viscol), rulourile exterioare actioneaza etans, astfel ca ferestrele sunt in siguranta impotriva umiditatii sporite.

4. Coloristica preferentiala si rezistenta in timp. Puteti opta pentri culorile standard: alb, negru sau maro, sau pentru culori preferentiale, disponibile in paletar. Indiferent de culoarea aleasa, garantam o coloristica de durata care nu se degradeaza indiferent de conditiile de mediu. Mai mult de atat, puteti alege orice culoare din paletar, astfel ca va puteti asorta culoarea rulourilor cu cea a mobilierului sau a tencuielii exterioare.

5. Actionare manuala sau automata. Indiferent de modul de actionare ales, rulourile exterioare dispun de aceasi garantie, de pana la 10 ani. Pentru actionarea manuala se folosesc diverse manere sau snururi, pentru actionarea automata fiind valabila varianta cu un motor actionat cu ajutorul unui buton fix sau a unei telecomenzi.

6. Garanteaza reducerea consumului termic si previne pierderile de caldura. In perioada sezonului rece, alegerea unor rulouri exterioare este sinonima cu garantia unei reduceri a consumului de energie termica cu pana la 10%. De asemenea, aveti posibilitatea inchderii etans a ansamblului, astfel ca pierderile de caldura sunt nule!

7. Adauga o plasa de insecte pentru un grad al confortului mult mai ridicat. Conform producatorilor de rulouri exterioare, aveti posibilitatea ca la orice ansamblu, manual sau automat, sa adaugati o plasa de insecte.

About Diana Sandu