Don't Miss

Casa de marcat fiscala

By on mai 17, 2017
Casa de marcat

Daca ai de gand sa te apuci de comert cu amanuntul, atunci iti trebuie neaparat o casa de marcat. Conform prevederilor articolului 1, alineatul 1 din OUG 28/1999, casele de marcat sunt obligatorii pentru desfasurarea activitatilor de comert cu amanuntul. Acum ca te-ai convins ca au nevoie de o casa de marcat, sa vedem mai intai ce sunt casele de marcat si cum au aparut ele.

Daca nu ai avut de-a face deloc cu acest domeniu pana acum, probabil te intrebi ce este o casa de marcat. Daca vei cauta pe net raspunsul la aceasta intrebare, sunt sanse foarte mici sa gasesti vreun articol despre asta. Vei gasi in shimb numai firme care comercializeaza aparatura fiscala, precum case de marcat, cantare electronice, programe de gestiune, programe POS si altele. Insa inainte sa achizitionezi un produs este bine sa stii ce este produsul respectiv, cum functioneaza si de ce trebuie sa tii cont atunci cand vrei sa-l achizitionezi.

Casa de marcat este un dispozitiv electronic, care te ajuta sa gestionezi si sa calculezi mai usor valoarea tranzactiilor efectuate in urma vanzarilor. Principalul avantaj al caselor de marcat il reprezinta ajutorul pe care il ofera proprietarilor de magazine in gestionarea operatiunilor de vanzare cu amanuntul.

About Diana Sandu