Don't Miss

Casa de comenzi – un veritabil supermarket online

By on decembrie 3, 2015
cumparaturi online

Proverbul “timpul inseamna bani” este prezent in aproape toate limbile pamantului, afectandu-ne pe toti, intr-o masura mai mica sau mai mare. In perioada de recesiune, valoarea timpului creste, este extrem de important ce facem cu timpul nostru liber si cum il valorificam cat mai eficient. Odata ajunsi acasa, ne dorim sa fim linistiti si sa nu avem de indeplinit, daca se poate, nicio sarcina.

Din pacate nu se intampla asa. Multi dintre noi avem de lucru si acasa, fie ca este vorba de sarcini suplimentare de serviciu pe care nu le putem ignora caci asta insemna sa ne pastram slujbele, fie ca este vorba de o munca in plus, poate o jumatate de norma la o firma, sau efectiv lucru de acasa, din fata calculatorului. Peste astea se suprapun altele, care tin de viata personala. Intretinerea casei este o sarcina care ne rapeste mult timp, caci include curatenie, mancare, cumparaturi, reparatii.

Per ansamblu, chiar daca nu se repeta toate in fiecare zi, aceste sarcini sunt mari consumatoare de ore si minute, asa incat, orice ajutor in gospodarie este binevenit. Un astfel de ajutor este Casa de Comenzi, magazin online care livreaza atat marfuri alimentare, cat si nealimentare, in Bucuresti si in zona limitrofa. Pe langa comoditatea de a plasa comanda pe internet, din caldura propriei locuinte, este de remarcat timpul economisit cu drumul pana la magazin si inapoi, cautarea produselor dorite si statul la cozi.

About Diana Sandu