Don't Miss

Care este cea mai importanta caracteristica a unui aspirator?

By on ianuarie 25, 2018
aspirator

Vedeti, cumpararea unui aspirator pare a fi un lucru simplu. Cu toate acestea, cu atat de multe modele de pe piata, este usor sa depasim asteptarile unui aspirator cu performante reduse. Adaugand si mai multa confuzie, producatorii de aspiratoare aloca denumiri fancy si revolutionare aspiratoarelor, inducand utilizatorul in eroare. De aceea, un consumator inteligent trebuie sa elimine aceste artificii de marketing si sa faca apel la o opinie clara si pertinenta cu privire la produsul dorit. Trucul pentru a realiza acest lucru este de a cunoaste diferitele specificatii si factori care fac un bun aspirator mai bun decat altul.

 1. Putere de aspiratie

Majoritatea oamenilor sunt uimiti de amperajul sau puterea unui aspirator. In timp ce acestea sunt indicatori buni pentru cantitatea de electricitate consumata de un anumit model, nu se poate spune nimic despre puterea de aspiratie. Problema cu puterea de aspiratie este ca diferitii producatori prezinta unitati diferite.

 2. Pretul

Indiferent cat de bun este un model, nu conteaza daca pretul este mai mare decat bugetul. Pentru tine este important pretul atunci cand alegi un aspirator? Asta depinde in totalitate de vointa dumneavoastra de a cheltui. Daca aveti un buget destul de flexibil, atunci pretul nu este atat de important. Cu toate acestea, daca va raportati la un buget limitat, atunci este mai bine sa cautati un model care sa ofere cea mai buna valoare.

 3. Marca

Este intotdeauna ideal sa stai departe de branduri necunscute care ofera reduceri mari pe site-urile de cumparaturi. Un produs poate sa arate bine pe hartie, insa performanta generala si durabilitatea depind in mare masura de standardul de fabricatie. Daca sunteti in cautarea de fiabilitate peste orice altceva, atunci este mai bine sa ramanem la ideea de marci cunoscute producatoare de aspiratoare.

 4. Sistemul de filtrare

Mizeria si resturile aspirate de un aspirator raman in interiorul recipientului de praf datorita filtrelor sale. Acest lucru inseamna ca un vid cu un sistem slab de filtrare ar lasa praful prin orificiul de evacuare. Un sistem eficient de filtrare, pe de alta parte, reuseste sa prinda particule de particule si alergeni microscopici. Daca dumneavoastra sau oricare dintre membrii familiei dumneavoastra suferiti de alergie la praf, cumpararea unui aspirator cu filtru HEPA este o necesitate absoluta.

 5. Garantie

O perioada lunga de garantie arata ca firma are incredere in produsul sau. Garantia este aproape inutila pana cand aspiratorul nu mai functioneaza. Acest lucru inseamna ca, daca aspiratorul dumneavoastra functioneaza greoi dupa 3 ani, atunci nu conteaza cu adevarat daca a venit cu o garantie de 2 ani sau 1 an. Cand vine vorba de garantie, este mai bine sa verificati daca o companie ofera standardul din industrie.

 Cel mai important factor atunci cand alegeti un aspirator este sa va judecati propriile cerinte. In timp ce caracteristicile cum ar fi puterea de aspiratie si sistemul de filtrare sunt foarte importante, este mai bine sa recunoasteti cerintele unice de curatare ale casei dumneavoastra si sa cumparati un model care sa va satisfaca asteptarile.

About Diana Sandu