Don't Miss

Cand sunt promotii active la autoturisme?

By on martie 10, 2017
Auto

Chiar daca piata auto este in declin, exista totusi un numar insemnat de potentiali clienti pentru dealerii de autoturisme noi. Deasemenea, masinile deja existente trebuie intretinute, asigurate etc.

Un pret mai scazut decat cel practicat de concurenti, un serviciu sau un produs oferit cadou in momentul unei achizitii poate face diferenta. Astfel, ne-am gandit ca ar fi de ajutor pentru cei interesati de acest domeniu ca aceste promotii si oferte auto sa poate fi gasite intr-un singur loc.

Pentru cei care isi doresc achizitionarea unui autoturism nou, exista doua sectiuni. In prima dintre acestea, daca nu esti hotarat ce autoturism sa-ti cumperi si cauti inca o oferta avantajoasa, le poti gasi pe cele la un pret promotional. A doua sectiune se adreseaza celor care s-au hotarat asupra masinii dorite, dar cauta o oferta avantajoasa de finantare, indiferent ca e vorba de credit sau leasing.

Pentru posesorii de autoturisme, exista deocamdata patru sectiuni: piese auto si consumabile, anvelope si jante, service-uri auto si asigurari. Atunci cand ai ceva de schimbat la masina, de facut o revizie sau de reinnoit asigurarea RCA sau casco, poti cauta o promotie activa.

Cei care vor sa posteze o promotie pot accesa cu incredere sectiuna “Contact” din cadrul site-urilor.

About Diana Sandu