Don't Miss

Cand sa luati in considerare un acord prenumtial?

By on mai 31, 2018

Desigur, ultimul lucru in mintea ta este faptul ca aproape 50% din toate casatoriile se termina in divort si, la fel ca altii, casatoria ta s-ar putea prabusi si sa atinga un scop devastator, asa cum este descris in filmul comediei din 1989, „Razboiul Trandafirilor. „Incepe cu cuplul perfect. Cand casatoria lor se destrama, posesiunile materiale devin centrul universului lor, evoluand intr-o lupta amara de divort.

Niciodata nu ti-ai fi putut imagina ca intr-o buna zi inelul bunicii tale ar deveni proprietate maritala si un bun pentru negociere in timpul divortului. Nici nu ti-ai fi putut imagina ca familia sau familia dobandita inainte de casatorie si trecuta prin mai multe generatii ar fi impartita brusc prin divort. Acest lucru este obisnuit in divort, si s-ar putea intampla si dumneavoastra, deoarece „totul este corect, dar nu egal in dragoste si divort”.

Casatoria este un aranjament atat emotional cat si economic. Daca aduceti o multime de bunuri in casnicia dvs., atunci ridicarea problemei unui acord prenuptial, desi poate parea neplacut, deschide liniile de comunicare intre noii soti care pot construi o baza mai solida in relatia lor. Acesta permite cuplurilor sa se gandeasca inainte la rezolvarea problemelor legate de solutionarea proprietatii si datoriilor, cum sa gestioneze activele si cum sa se sustina mai bine reciproc in timpul casatoriei. Daca nu va puteti sustine unul pe altul inainte de casatorie, atunci cum veti face acest lucru odata ce va casatoriti?

Un alt aspect al prenuptialelor de luat in considerare este influenta familiei. Daca membrii familiei oricarei persoane incurajeaza un prenuptial, amintiti-va ca nu doar voi  va casatoriti, ci va uniti  familile unii cu altii. Deci, asigurati-va ca va consultati familiile despre decizii dificile inainte de casatorie.

Discutiile privind un acord prenuptial ar trebui sa fie abordate cu atentie, emotional si bine inainte de ziua nuntii. Deschiderea dialogului cu cateva  momente, saptamani sau chiar o luna inainte poate coroda irevocabil relatia voastra. In plus, fiecare persoana ar trebui sa fie reprezentata de un avocat legal, deoarece prenuptii se inclina, in general, mai mult spre un sot. Deci, inainte de a va decide sa introduceti socul si veneratia unui prenuptial viitorului dvs. sot, ambii ar trebui sa consultati un avocat cu experienta in materie de aranjamente prenuptiale.

About Diana Sandu