Don't Miss

Calatorie in Praga

By on decembrie 30, 2016
praga

Praga este capitala Cehiei si pentru multa vreme, a fost unul din cele mai vizitate orase din Europa Centrala. Daca te hotarasti sa pleci in vacanta in Cehia, ai face bie sa te pregatesti sa dai la tot pasul peste turisti entuziasti, uimiti de frumusetile pe care capitale aceste tari, le poate oferi.

Desi este fosta tara comunista, Cehia a ramas unul din cele mai bogate tari din Europa Centrala si inca isi pastreaza statutul de una din cele mai vizitate tari de pe harta turistica a Europei.

Atat de cunoscuta este aceasta capitala din punct de vedere turistic incat in orice perioada a anului ai vrea s-o vizitezi, va fi plina de turisti.

Ajuns acolo, bineinteles ca vei cauta mai intai locuri de cazare in Praga asa ca iata ce iti recomandam.

Daca vrei sa stai la un hotel cu buget redus, ai preturi acceptabile care incep de la 18 € de persoana pe noapte si ajung pana la 95 € camera dubla. Avand in vedere ca este centrul orasului, astea sunt cele mai ieftine preturi pe care le puteti gasi.

Bineinteles, e cunoscut faptul ca Praga, este unul din cele mai scumpe orase europene, atunci cand vine vorba de un hotel de lux. Astfel, pretul unei camere duble, poate ajunge pana la 315 € pe noapte.

Dintre obiectivele turistice din Praga trebuie neaparat sa amintim de Karlovy Most – cel mai faimos pod medieval din Praga, construit din piatra, de Castelul Praga si de Zoo Praha – a doua grãdinã zoologicã, ca mãrime, din Europa (10 kmp).

About Diana Sandu